Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Αγόρασε μία φωτογραφία για 2 ευρώ και την πούλησε για εκατομμύρια - Μόλις την παρατηρήσετε καλύτερα θα καταλάβετε αμέσως το γιατί (photo)

Σοκ

6 Ιουνίου 2020 09:40
Αγόρασε μία φωτογραφία για 2 ευρώ και την πούλησε για εκατομμύρια - Μόλις την παρατηρήσετε καλύτερα θα καταλάβετε αμέσως το γιατί (photo)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Ένας άνδρας είχε πάει σε ένα μαγαζί μεταχειρισμένων ειδών και δεν το πολυσκέφτηκε και αγόρασε μία παλιά φωτογραφία που του άρεσε με μόλις 2 ευρώ. Σε μία άλλη σοκαριστική ιστορία μία κοπέλα έβγαζε φωτογραφίες μέσα στο δοκιμαστήριο μέχρι να αποφασίσει ποιο ρούχο είναι αυτό που της ταιριάζει καλύτερα. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Όταν όμως έφτασε σπίτι, ανακάλυψε ότι απεικόνιζε ένα διάσημο εγκληματία της Άγριας Δύσης, τον Billy the Kid. Ο Billy the Kid (κατά κόσμον Henry McCarthy) ήταν ένας εγκληματίας ο οποίος έζησε κατά την διάρκεια της μεγάλης μετανάστευσης των Αμερικανών προς την Δύση. Λέγεται ότι σκοτωσε 8 ανθρώπους. Οι οπαδοί του, ωστόσο, πιστεύουν ότι αυτός ο αριθμός είναι αρκετά πιο μεγάλος.

Όταν ήταν στρατιώτης στον πόλεμο του Lincoln County, ήταν γνωστός σαν μέλος μιας άγριας συμμορίας του New Mexico. Το 1881, ο περιβόητος Billy the Kid έπεσε νεκρός από σφαίρα σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Μία από τις φωτογραφίες που πήρε ο Guijarro στο σπίτι δείχνει τον Billy the Kid περιτριγυρισμένο από την συμμορία του να παίζουν κροκέ. Μια παράξενη δραστηριότητα για ένα άνθρωπο που θεωρείται βίαιος δολοφόνος, σωστά;

Παρακάτω μπορείτε να δείτε από κοντά το διάσημο πρόσωπο που αναγνώρισε ο Guijarro:

Παλιά φωτογραφία απεικονίζει έναν εγκληματία

Όταν αναγνώρισε τον Billy the Kid, o Guijarro πήγε την φωτογραφία στον Jeff Aiello, οποίος αυτή την στιγμή γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ για τον Billy the Kid. Ο Aiello έπαθε πλάκα από την ανακάλυψη και επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο θρύλος αυτός απεικονίζεται στις φωτογραφίες.

Μια φωτογραφία του Billy the Kid θεωρείται ό,τι καλύτερο όσον αφορά τις φωτογραφίες από την Άγρια Δύση, σύμφωνα με τον Aiello. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, η φωτογραφία που ανακάλυψε ο Guijarro εκτιμάται ότι έχει αξία πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ , που σημαίνει ότι αν την πουλήσει, θα έχει κέρδος 4.999.998ευρώ.

Αν η φωτογραφία είχε πέσει στα χέρια κάποιου άλλου που δεν γνωρίζει τον Billy the Kid, τότε κάποιος θα έχανε πολλά χρήματα. Αυτό δείχνει ότι καμιά φορά αξίζει όντως να επισκεφτεί κανείς ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα. Πολλοί έχουν ανακαλύψει θησαυρούς και το καλύτερο είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βρεις κρυμμένο σε ένα τέτοιο μαγαζί.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share