Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Χαμός στο facebook με το αυγό που βλέπετε - Δείτε τι συνέβη όταν έσπασε (Video)

Σοκ

6 Ιουνίου 2020 08:15
Χαμός στο facebook με το αυγό που βλέπετε - Δείτε τι συνέβη όταν έσπασε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αν δεν υπήρχε ανοιχτή κάμερα οι περισσότεροι δεν θα πίστευαν με τίποτα αυτά που συνέβη όταν έσπασε ένα αυγό.

Μέχρι τώρα το ρητό έλεγε αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα αλλά σε ένα κοτέτσι στα Χανιά τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίπλοκα καθώς ένα αυγό έκανε… ένα άλλο αυγό. Το περίεργο αυγό βρέθηκε σε κοτέτσι στην Ξυλοκαμάρα Χανίων και ευτυχώς που ο άνθρωπος στον οποίο ανήκει το κοτέτσι βιντεοσκόπησε τη στιγμή της αποκάλυψης καθώς διαφορετικά, θα ήταν δύσκολο να γίνει πιστευτός.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που κάνει θραύση στο facebook:

Η κότα τους γέννησε αυτό το τεράστιο αυγό - Δεν φαντάζεστε τι βρήκαν μέσα σε αυτό όταν το έσπασαν (Video)

Η κότα μιας οικογένειας γέννησε ένα τεράστιο αυγό με αυτό που βγήκε από μέσα μόλις το έσπασαν να τους άφησε με το στόμα ανοικτό. Επίσης, για να καταλάβετε αν τα αυγά σας είναι φρέσκα κάντε αυτό το κόλπο.

Εμείς, πάντως, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο! Δείτε το βίντεο:

Έβαλε μια μπανάνα δίπλα σε ένα αυγό και τα σκέπασε με χώμα - Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει! (video)

Έθαψε μια μπανάνα μαζί με ένα αυγό! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

Όταν αγαπάς τα φυτά πρέπει και να τα προσέχεις και να τα φροντίζεις και τις περισσότερες φορές δεν αρκεί απλά το πότισμα. Τα φυτά κατά καιρούς χρειάζονται και λίπασμα και τι καλύτερο και οικονομικότερο από μια φυσική λύση.

Και δεν αναφερόμαστε απλά στα φυσικά προϊόντα αλλά σε ένα λίπασμα που θα φτιάξετε μόνοι σας και το Athensmagazine.gr θα σας δείξει πόσο απλό είναι! Ωστόσο, να σας θυμίσουμε πως υπάρχει ένα ακόμη μυστικό για τις ντοματίες σας, για να αυξήσουν και το ύψος αλλά και την παραγωγικότητά τους.

Θα χρειάστείτε μόνο ένα αυγό και μια μπανάνα. Αφού σκάψετε μια τρύπα, βάλτε μια μη αποφλοιωμένη μπανάνα και ένα αυγό στο κάτω μέρος, γεμίστε την τρύπα με χώμα μέχρι τη μέση και στη συνέχεια τοποθετήστε τους σπόρους ή το φυτό στην κορυφή.

Και τώρα, περιμένετε! Καθώς το αυγό και η μπανάνα αποσυντίθενται, θα απελευθερώσουν τις θρεπτικές τους ουσίες στο έδαφος, οι οποίες θα απορροφηθούν από το φυτό!

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share