Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Πατέρας βάζει το κρύο χέρι του βρέφους κάτω από την κουβέρτα, όμως... μην πάρετε τα μάτια σας από το άλλο χέρι του μωρού (Video)

Σοκ

6 Ιουνίου 2020 08:03
Πατέρας βάζει το κρύο χέρι του βρέφους κάτω από την κουβέρτα, όμως... μην πάρετε τα μάτια σας από το άλλο χέρι του μωρού (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Ένας πατέρας έβαλε το κρύο χέρι του βρέφους κάτω από την κουβέρτα, όμως... μην πάρετε τα μάτια σας από το άλλο χέρι του μωρού! Επίσης, απίστευτο είναι αυτό που είδε μια μητέρα σε κάμερα, έχοντας αντικρίσει νωρίτερα το μωρό της, που ήταν γεμάτο μώλωπες.

Ο Tyler κοιμόταν ειρηνικά, καθώς οι γονείς του άρχισαν να βιντεοσκοπούν την συμπεριφορά του. Όλα ξεκίνησαν όταν ο μπαμπάς απλά κατέβασε το χέρι του μωρού. Όταν το κατέβασε, το άλλο του χέρι σηκώθηκε ταυτόχρονα στον αέρα. Ήταν κάπως ρομποτικό, αλλά αυτό δεν ήταν το πιο συναρπαστικό πράγμα που έγινε.

Όταν ο μπαμπάς κατέβασε το άλλο πια όρθιο χέρι του Tyler, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, καθώς το μωρό σήκωσε το άλλο του χέρι ξανά στον αέρα. Και όλο αυτό συνεχίστηκε… Ευτυχώς, το αστείο περιστατικό καταγράφτηκε από την κάμερα.

Παρακολουθήστε τις ξεκαρδιστικές κινήσεις του μωρού στο παρακάτω βίντεο:

Πίστευαν ότι το σημάδι στο μάτι του μωρού δεν ήταν σοβαρό...Οι γιατροί τους αποκάλυψαν την σοκαριστική αλήθεια

Το μικρό κόκκινο σημάδι στο μάτι αυτού του μωρού φαινόταν αρχικά να μην είναι κάτι ανησυχητικό. Όταν όμως το εξέτασαν οι γιατροί άλλαξαν γνώμη.

Όταν ο Κόλμπι Ράμος Φράνσις, οι γονείς του δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία και θεώρησαν ότι είναι φυσιολογικό, σε αντίθεση με τους γονείς άλλου μωρού, που γεννήθηκε με δύο στόματα. Μέχρι όμως να πάνε το μωρό τους για την καθιερωμένη εξέταση μετά από 6 μήνες, το σημάδι είχε μετασχηματιστεί σε καλοήθη όγκο που αν δεν αντιμετωπίζονταν σύντομα θα άφηνε τον Κόλμπι τυφλό.

Μωρό είχε ένα σημάδι στο μέτωπο

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Κόλμπι γεννήθηκε με ένα σπάνιο εκ γενετής σύνδρομο γνωστό ως αιμαγγείωμα. Η δύστυχη μητέρα από την Αγγλία έπρεπε να ταξιδέψει μέχρι την Αμερική και ύστερα από πολύ ψάξιμο να βρει ένα γιατρό που θα μπορούσε να σώσει την όραση του παιδιού της.

Η 3ωρη εγχείρηση έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο στη Νέα Υόρκη, με τον παιδιατρικό πλαστικό χειρούργο δρ. Μίλτον Γουάνερ να ηγείται της ομάδας και ήταν δωρεάν χάρη στην οργάνωση Little Baby Face Foundation (LBFF)!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share