Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Η γάτα αυτή έχει μόνιμα το ίδιο κατσουφιασμένο ύφος - Μόλις την δείτε θα "κλάψετε"

Έχει γίνει viral

5 Ιουνίου 2020 15:40
Η γάτα αυτή έχει μόνιμα το ίδιο κατσουφιασμένο ύφος - Μόλις την δείτε θα
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Μια γάτα που έχει μόνιμο κατσουφιασμένο και θυμωμένο ύφος έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο. Δείτε την στο Athensmagazine.gr

Η Κιτζία ζει στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με την ιδιοκτήτριά της Βικτόρια Οτιλτιένοα, που ξεκίνησε έναν λογαριασμό Instagram στο όνομά της, καταγράφοντας τις διάφορες καταστάσεις της. Έχει προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο, και ξεχωρίζει με τον χαρακτήρα της. Οι γάτες είναι πολύ ιδιότροπες, και όπως θα δείτε εδώ, η συμπεριφορά τους είναι απρόβλεπτη.

Και από τότε που ξεκίνησε τη σελίδα τον Απρίλιο του 2018, η Κιτζία απέκτησε ένα πλήθος θαυμαστών, με περισσότερους από 48.000 ανθρώπους να ακολουθούν τον λογαριασμό.

γάτα με θυμωμένο ύφος

Σχολιάζοντας μια από τις φωτογραφίες της, ένας φαν αστειεύτηκε: "Τα παιδιά μου κάνουν την ίδια έκφραση!" Ενώ ένας άλλος έγραψε: "Δεν μπορώ να ξεπεράσω αυτές τις εκφράσεις του προσώπου."

Ένα ζευγάρι έχασε τη γάτα του - Μόλις δείτε πού βρέθηκε θα μείνετε άφωνοι

Οι γάτες είναι ένα ζώο ιδιαίτερα χαδιάρικο και αγαπά τη συντροφιά, ταυτόχρονα είναι και ιδιαίτερα περίεργες και θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα. Σε μια τέτοια... εξερεύνηση, χάθηκε αυτή η γάτα κάνοντας τους ιδιοκτήτες να μην πιστεύουν στα μάτια τους όταν την βρήκαν.

Με ιδιαίτερη περιέργεια κοιτούσε το ενυδρείο που υπήρχε στο σπίτι της αυτή η γάτα μη γνωρίζοντας περί τίνος ακριβώς πρόκειται μιας και δεν το είχε δει ποτέ γεμάτο. Την περιέργεια της κίνησε ακόμη περισσότερο το γεγονός πως οι ιδιοκτήτες της το καθάριζαν, έτσι αποφάσισε να κάνει μια δική της... αυτοψία και να σκορπίσει άπειρο γέλιο. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γάτα γίνεται viral, δείτε εδώ τη γάτα με το μοναδικό σημάδι στη μύτη της.

Δείτε την ξεκαρδιστική στιγμή που η γάτα εντοπίστηκε:

Αυτή η γάτα κρατάει το χέρι του αφεντικού της ενώ πηγαίνουν στον κτηνίατρο...Θα σας συγκινήσει

Ένας άνδρας δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία, στην οποία η γάτα του κρατάει το χέρι του, την τελευταία μέρα της ζωής της. Θα σας συγκινήσει η συνέχεια...

Ο abernha3, χρήστης του Reddit ανέβασε μια φωτογραφία στην σελίδα του περίπου 15 μέρες πριν, δείχνοντας το τελευταίο ταξίδι της γάτας του στον κτηνίατρο. Η γάτα φαίνεται τρομαγμένη και συγκινεί η κίνησή της, όπως και η κίνηση που έκανε μια γάτα όταν πέθανε ο φίλος της, και μπορείτε να την δείτε εδώ.

Στην φωτογραφία φαίνεται η άρρωστη γάτα να κρατάει το χέρι του ιδιοκτήτη της καθώς ταξιδεύουν μαζί για τελευταία φορά, αφού θα του έκαναν ευθανασία.

Ο γάτος, ο οποίος ονομάζεται Λίτλ Άντριου, είναι γκρίζος με χρυσά μάτια και ο ιδιοκτήτης του λέει ότι είχε γεράσει. “Κρατούσε το χέρι μου στην τελευταία του επίσκεψη στον κτηνίατρο. Ο Λίτλ Άντριου ήταν πολύ πιο δυνατός από την μαμά του και μένα”, έγραψε ο abernha3 στην φωτογραφία.

Ο άντρας, ο οποίος μάλλον είναι από το Κολοράντο, έβαλε στην δημοσίευση του την ετικέτα “θρήνος/απώλεια”. Η δημοσίευση συγκέντρωσε πάνω από 280 σχόλια από λάτρεις των γατών και πολλοί μοιράστηκαν και τις δικές τους ιστορίες.

Άλλοι εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στον ιδιοκτήτη. “Είναι απίθανο πώς μπορούν να καταλάβουν ότι πλησιάζει η τελευταία επίσκεψη στον κτηνίατρο. Ο δικός μου το ήξερε και ήταν ήρεμος, όπως ο δικός σου”, γράφει κάποιος.

“Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου… είναι εύκολο να καταλάβει κανείς από μια φωτογραφία πόσο τον αγαπούσες και είμαι σίγουρος ότι το ήξερε”, γράφει ένας άλλος. Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης έγραψε κάποιες πληροφορίες για το αγαπημένο του κατοικίδιο.

“Ο Λίτλ Άντριου ήταν ο μικρός μου”, γράφει ο abernha3. “Ήταν 15 και μισό και τους αγαπούσε όλους. Γέρασε και αρρώστησε τον περασμένο χρόνο. Γουργούριζε κάθε μέρα της ζωής του και όταν σταμάτησε, κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα.” “Είναι πάντα στενάχωρο να χάνεις έναν φίλο. Λυπάμαι για τις απώλειες όλων σας.”

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share