Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Παρατήρησε μία ρωγμή στο ταβάνι της - Μόλις δείτε τι συνέβη τρεις μέρες μετά θα... σοκαριστείτε (Video)

Ανατριχιαστικό

3 Ιουνίου 2020 19:11
Παρατήρησε μία ρωγμή στο ταβάνι της - Μόλις δείτε τι συνέβη τρεις μέρες μετά θα... σοκαριστείτε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια κοπέλα που έκανε την ανάρτηση του παρακάτω βίντεο, παρατήρησε μία σχισμή στο ταβάνι με αυτό που έγινε στη συνέχεια θα σας κάνει να σοκαριστείτε. Ενώ, ένας άνδρας πήγε στην αποθήκη του σπιτιού του για να πάρει κάτι που χρειαζόταν, ωστόσο, όταν άκουσε ένα περίεργο θόρυβο πάγωσε με... αυτό που είδε.

Τι το προκάλεσε; Κανείς δεν έχει μάθει ακόμα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό, αλλά υπάρχουν μερικές πιθανές αιτίες. Η μία είναι πως υπήρχε πρόβλημα στα υδραυλικά του διαμερίσματος του πάνω ορόφου η οποία έφθειρε το ταβάνι μέχρι που κατέρρευσε.

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί:

Άκουγε ήχους από την σοφίτα και πήγε να δει τι είναι - Αυτό που αντίκρισε θα σας τρομοκρατήσει

Φανταστείτε τη σκηνή: χαλαρώνετε στην κρεβατοκάμαρά σας, έχοντας κατά νου τα προβλήματά σας, όταν ξαφνικά ακούτε περίεργους ήχους που προέρχονται από τη σοφίτα σας. Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα στο Athensmagazine.gr

Αυτοί οι θόρυβοι ακούγονται σαν να προέρχονται κατευθείαν από μια ταινία τρόμου, όπως το ξύσιμο και τα χτυπήματα που σας εμποδίζουν να κοιμηθείτε ακόμη και τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάτι παρόμοιο ακουγόταν και από την κουζίνα του ενός άνδρα, ο οποίος ανακάλυψε κάτι ακόμα πιο ανατριχιαστικό, όπως θα δείτε εδώ.

Τώρα φανταστείτε να βρείτε την πηγή αυτών των θορύβων και να ανακαλύψετε ένα ανατριχιαστικό νύχι από κάτι που μοιάζει με τέρας. Θα τρομάζατε, σωστά; Αυτό συνέβη σε μια έφηβη από την Αυστραλία.

Ευτυχώς, δεν ήταν πολύ τρομακτικό για εκείνη, επειδή η οικογένειά της έβρισκε συχνά τέτοια ζωάκια, με την Ζαν λέει: «Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουν όλοι οι Αυστραλοί».

Στην πραγματικότητα, η έφηβη υποψιάζεται ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από ένα στη σοφίτα τους, ειδικά επειδή μπορεί συχνά να ακούσει να τσακώνονται: «Είναι τρομακτικό να τα ακούω στις 2 π.μ. όταν προσπαθώ να κοιμηθώ», λέει.

Αφού το πρώτο σοκ πέρασε, η Ζαν αποφάσισε να ξεκινήσει να ταΐζει τον νέο της φίλο - παρόλο που δεν μπορεί να τον ταΐσει πολύ συχνά επειδή «είναι πολύ κακό για αυτόν».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share