Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ψάρεψε αυτό το τεράστιο ψάρι και έπαθε σοκ - Μέσα στο στόμα του υπήρχε...

Δεν πάει το μυαλό σας

3 Ιουνίου 2020 18:01
Ψάρεψε αυτό το τεράστιο ψάρι και έπαθε σοκ - Μέσα στο στόμα του υπήρχε...

Το πρώτο σοκ ήρθε σε αυτόν τον ψαρά όταν έπιασε αυτό το τεράστιο, και το δεύτερο όταν είδε τι υπήρχε μέσα στο στόμα του. Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο!

Ενώ ψάρευε στην λιμνούλα που υπήρχε στην ιδιοκτησία του στο Μιζούρι, ο 22χρονος Μονρόε Μακίνει πήρε την έκπληξη της ζωής του. Όταν έπιασε ένα ψάρι, είδε κάτι παράξενο στο στόμα του. Ακόμα ένα περίεργο περιστατικό που συμβαίνει σε ψαρά, μετά από αυτόν που μεταλλάχθηκε.

Στην εικόνα, φαίνεται ένας τυφλοπόντικας να κρύβετε στο στόμα του ψαριού και να κρατιέται με τα χέρια του από τον λαιμό του. Έμοιαζε λες και έβγαινε από μία τρύπα στο χώμα.

Ενώ ψάρευε, ένιωσε επιτέλους ένα τράβηγμα. Όταν πήγε όμως να αφαιρέσει το αγκίστρι από το ψάρι είδε το μικρό θηλαστικό να κρύβεται μέσα στο στόμα του.

Ενώ δεν μπορούσε να καταλάβει πως βρέθηκε εκεί, παραδέχτηκε πως ήταν ήδη νεκρό όταν το βρήκε. Κάπως όμως είχε τα νύχια του καρφωμένα στον λαιμό του και φαινόταν λες και προσπαθούσε να σκαρφαλώσει.

Ο MacKinney ανέβασε αμέσως την φωτογραφία αυτή για να δείξει στους φίλους και τους ακόλουθούς του την παράξενη ψαριά του και έγινε viral σε όλες τις ΗΠΑ.

Ένας ψαράς έπιασε αυτό το πλάσμα και σοκαρίστηκε! Μόλις το δείτε, δε θα πιστεύετε την αντίδρασή του! (video)

Το «σοκ» βίωσε ένας ψαράς, ο οποίος έπιασε ένα μυστηριώδες θαλάσσιο τέρας, με τρία πλοκάμια σαν του χταποδιού και ένα τεράστιο κεφάλι, χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τι είναι, ενώ φοβερό είναι αυτό που κατέγραψε η κάμερα με έναν παππού που χάθηκε στην νύχτα!

Όπως και να έχει, το μυστηριώδες θαλάσσιο τέρας, που έπιασε ψαράς, έχει προκαλέσει σάλο στα social media, καθώς κανείς δεν ξέρει τι είναι.

Το γλοιώδες ον έχει τρία πλοκάμια σαν του χταποδιού και τεράστιο κεφάλι, δυσανάλογο σε μέγεθος με το υπόλοιπο σώμα του πλάσματος. Έχει, δε, πολύ μεγάλο στόμα, ενώ φαίνεται να αναπνέει από ανοίγματα... που βρίσκονται στη θέση που θα έπρεπε να είναι τα μάτια!

«Τι στο καλό, τι είναι αυτό; Μαμά, το βλέπεις αυτό;», ακούγεται στο βίντεο, που ανέβασε στο Tic Toc η Nataliia Vorobok. «Θεέ μου, τι στο διάολο είναι αυτό», απαντά η μητέρα.

Δεν μπορούμε να δούμε από πότε είναι το βίντεο, αλλά έχει συγκεντρώσει ήδη 1,4 εκατομμύρια views και 18,6 χιλιάδες σχόλια!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share