Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λιοντάρι παγιδεύτηκε σε δέντρο ύψους 15 μέτρων: Λίγα λεπτά μετά "πάγωσαν"

Σοκαριστικό

3 Ιουνίου 2020 11:11
Λιοντάρι παγιδεύτηκε σε δέντρο ύψους 15 μέτρων: Λίγα λεπτά μετά

Μια ασυνήθιστη διάσωση έπρεπε να κάνουν οι πυροσβέστες στην Καλιφόρνια, προσπαθώντας να κατεβάσουν ένα λιοντάρι από ένα δέντρο.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κάλεσε τις Αρχές όταν είδε το άγριο ζώο που ζει στα βουνά να είναι σκαρφαλωμένο επάνω στο δέντρο στον κήπο του, μετά από μια μονομαχία με άλλα 2 λιοντάρια.

Οι πυροσβέστες του Σαν Μπερναντίνο βρήκαν το ζώο να στέκεται σε ένα κλωνάρι σε ύψος 15 μέτρων από το έδαφος.

Η κρατική υπηρεσία άγριων ζώων ηρέμησε το ζώο και οι πυροσβέστες κατάφεραν να το κατεβάσουν χρησιμοποιώντας έναν ιμάντα διάσωσης και όλοι "πάγωσαν" όταν εκείνο από το σοκ δεν μπορούσε να κουνηθεί. Ένας βιολόγος εξέτασε το λιοντάρι προτού αφεθεί ελεύθερο στην άγρια φύση.

Αυτό το λιοντάρι συνάντησε έναν κροκόδειλο στην άκρη του ποταμού - Μόλις δείτε τι ακολούθησε θα σοκαριστείτε!

Τι μπορεί να συμβεί όταν ένα λιοντάρι κάνοντας την καθιερωμένη του βόλτα στην άκρη ενός ποταμού συναντήσει έναν κροκόδειλο; Ναι, καλά φαντάζεστε, μια επική μάχη αλλά όχι τόσο προβλέψιμη όσο νομίζαμε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη μάχη που βλέπουμε με πρωταγωνιστή ένα λιοντάρι, δείτε εδώ τη μονομαχία τριών λιονταριών για την κυριαρχία της αγέλης. Όταν λοιπόν αυτό το λιοντάρι συνάντησε έναν κροκόδειλο, θεώρησε πως βρήκε το γεύμα του και νόμιζε πως είχε να κάνει με ένα εύκολο θήραμα, πολύ σύντομα όμως διαψεύστηκε.

Ο βασιλιάς της ζούγκλας συνειδητοποιώντας πως μόνο εύκολο θύμα δεν ήταν το τεράστιο ερπετό, ζήτησε ενισχύσεις και κατευθείαν εμφανίστηκαν ακόμη δύο λιοντάρια που το βοήθησαν να "κατατροπώσει" τον κροκόδειλο, κάνοντας τα αιλουροειδή να απολαύσουν ένα λουκούλλειο γεύμα.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο της μάχης:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share