Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

41χρονη γυναίκα «πολιορκείται» από 15 άνδρες - Δε θα πιστεύετε με τίποτα ποιος είναι ο λόγος

Αδιανόητο!

1 Ιουνίου 2020 21:31
41χρονη γυναίκα «πολιορκείται» από 15 άνδρες - Δε θα πιστεύετε με τίποτα ποιος είναι ο λόγος
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια 41χρονη γυναίκα «πολιορκείται» από 15 άνδρες, με το λόγο να είναι απίστευτος, αφού το σκηνικό αυτό συμβαίνει... με τις ευλογίες της τηλεόρασης.

Αυτό που συμβαίνει, λοιπόν, είναι πως σε ένα ριάλιτι στην τηλεόραση των ΗΠΑ, το έπαθλο για τον νικητή είναι η γέννηση ενός μωρού.

Το νέο πρόγραμμα του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Fox, με παρουσιάστρια μία εκ των τεσσάρων πρωταγωνιστριών του «Sex and the City» Κρίστιν Ντέιβις, ονομάζεται «Labor of Love» (Γέννα της Αγάπης!) και παρουσιάζει τις προσπάθειες 15 ανδρών να καταστήσουν έγκυο μια διαζευγμένη 41χρονη γυναίκα, το βιολογικό ρολόι της οποίας… χτυπάει δυνατά.

Η Κρίστι Κάτζμαν αναζητεί τον έρωτα και συγκεκριμένα τον άνδρα που θα γίνει πατέρας του παιδιού της, καθώς η προτεραιότητά της έπαψε πλέον να είναι η καριέρα της, ενώ απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει στην κατοικία 27 τ.μ. μιας γυναίκας.

Στην πρεμιέρα του σόου σερβιτόροι με ειδικά κυπελλάκια στους δίσκους εμφανίζονται μπροστά στους 15 υποψήφιους μπαμπάδες και τους ζητούν να δώσουν το σπέρμα τους για έλεγχο γονιμότητας, καθώς η εξέταση αυτή αποτελεί βασική προϋπόθεση για την παραμονή τους στο ριάλιτι.

Όπως αποκάλυψε η παραγωγός του σόου, Λόρεν Γκίρον, οι παίκτες δεν γνώριζαν εκ των προτέρων γι’ αυτή τους την υποχρέωση και το πληροφορήθηκαν στα γυρίσματα από την Ντέιβις. Παρ’ όλα αυτά, δέχτηκαν με προθυμία να υποβληθούν στην… εξέταση.

Οι υποψήφιοι γαμπροί / μπαμπάδες αναμένεται στη διάρκεια του αμφιλεγόμενου αυτού ριάλιτι να διαγωνιστούν σε διάφορων ειδικών γονεϊκές δεξιότητες, όπως η αλλαγή πάνας και η επιστασία ενός δωματίου γεμάτο παιδιά, αλλά και να περάσουν από… εξομοιωτή ωδίνων τοκετού. «Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους που είχα, ήταν αν θα υπήρχαν άντρες εκεί έξω που να είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο», αναφέρει η 41χρονη Κρίστι Κάτζμαν, για την καρδιά της οποίας θα διαγωνιστούν οι 15.

Για εκείνη, το πιο δύσκολο πράγμα στο σόου είναι ότι θα πρέπει να αποχαιρετά έναν από αυτούς κάθε εβδομάδα. Θα φροντίζει όμως να κάνει μια ουσιαστική συζήτηση μαζί τους πριν από κάθε αποχώρηση, καθώς έχει δεθεί πραγματικά με όλους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share