Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μια μητέρα έβγαλε τη μπλούζα από τον γιο της και είδε αυτά τα σημάδια - Δεν πίστευε ότι τα έκαναν οι...

Προσοχή στα παιδιά

30 Μαΐου 2020 19:15
Μια μητέρα έβγαλε τη μπλούζα από τον γιο της και είδε αυτά τα σημάδια - Δεν πίστευε ότι τα έκαναν οι...

Αυτή η μητέρα έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε τα σημάδια στην πλάτη του μικρού παιδιού της. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάποιος να του έχει κάνει κάτι τέτοιο.

Μας λένε ότι θα προσέχουν τα παιδιά μας με αγάπη και ευσυνειδησία στον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο αλλά δεν αρκεί. Αυτά τα σημάδια σοκάρουν, και δεν προκλήθηκαν από αλλεργία ή από τσίμπημα εντόμου, σαν αυτά εδώ.

Όταν η Τζανίκα Χόλμπεργκ από την Σουηδία πήγε να πάρει τον γιο της, ο οποίος είναι ενάμισι έτους, από τον παιδικό ένα απόγευμα, όλα έδειχναν φυσιολογικά. Οι νηπιαγωγοί την χαιρέτησαν ως συνήθως και κανείς δεν ανέφερε τίποτα ασυνήθιστο.

Πήρε τον γιο της και βγαίνοντας, συνάντησε άλλους 3 υπαλλήλους με τους οποίους μίλησε. Κι εκείνοι συμπεριφέρθηκαν ως συνήθως. Το βράδυ, ήρθε η ώρα να τον κάνει μπάνιο. Αλλά όταν έβγαλε το πουλόβερ του, παρατήρησε κάτι ανησυχητικό. Αρχικά, δεν μπορούσε να του βγάλει το πουλόβερ – ήταν σαν να είχε κολλήσει. Ξεκόλλησε προσεκτικά το ύφασμα από το δέρμα του και μετά πάγωσε από τρόμο.

Η πλάτη του γιου της ήταν γεμάτη κόκκινες δαγκωματιές. Ήταν βαθιές και άσχημες, οι μισές μάλιστα αιμορραγούσαν. Οι σοκαρισμένοι οι γονείς μέτρησαν 15 δαγκωματιές στην πλάτη του γιου τους.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γιος τους τραυματιζόταν στον παιδικό. Την προηγούμενη εβδομάδα, είχε πέσει με τα μούτρα και είχε σπάσει 2 δόντια τόσο πολύ, που του τα αφαίρεσαν. Αυτή την φορά, προφανώς του είχε επιτεθεί και τον είχε δαγκώσει ένα άλλο παιδί. Η Τζανίκα ήταν εκτός εαυτού. Η επίθεση πρέπει να είχε διαρκέσει αρκετή ώρα.

Γιατί δεν το είχε παρατηρήσει κανείς; Σίγουρα θα φώναζε και θα έκλαιγε – γιατί κανείς δεν το είχε παρατηρήσει και ψάξει; Η Τζανίκα και ο σύντροφος της δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν και πώς να κινηθούν κατά των εργαζόμενων στον παιδικό σταθμό. Καημένο αγοράκι. Ελπίζουμε όλοι όσοι ευθύνονται γι’αυτό να τιμωρηθούν γρήγορα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share