Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Το ασυνήθιστο αυτό σχήμα στο νύχι της 53χρονης ήταν προμήνυμα ότι... Της έσωσαν τη ζωή

Τι ανακάλυψαν οι γιατροί;

29 Μαΐου 2020 20:20
Το ασυνήθιστο αυτό σχήμα στο νύχι της 53χρονης ήταν προμήνυμα ότι... Της έσωσαν τη ζωή
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Το περίεργο και ασυνήθιστο σχήμα στα νύχια αυτής της 53χρονης ήταν προμήνυμα για μια σοβαρή ασθένεια. Η ιστορία της θα σας συγκλονίσει.

Η περίπτωση αυτής της 53χρονης γυναίκας από το Γούιγκαν του Μάντσεστερ είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η λεπτομερής παρατήρηση του σώματός μας μπορεί να αποβεί σωτήρια για την υγεία μας, ανακόπτοντας ακόμα και την πορεία μιας σοβαρής ασθένειας.

Η Τζέν Τέιλορ δεν ένιωθε καθόλου άνετα με την εικόνα των νυχιών της: τα θεωρούσε πολύ άσχημα. Το ασυνήθιστο, κυρτό τους σχήμα φάνταζε στα μάτια της, αντιαισθητικό. Δεν άργησε να ανακαλύψει ότι αυτό το σχήμα υποδήλωνε την παρουσία καρκίνου, συγκεκριμένα στον πνεύμονα.

Η Τζέν θορυβήθηκε από το σχήμα των νυχιών της αλλά δίσταζε να επισκεφθεί γιατρό για να ρωτήσει τι ακριβώς συνέβαινε. Μπορείτε να δείτε εδώ κάποια από τα πιο συχνά συμπτώματα του καρκίνου στις γυναίκες, τα οποία δεν πρέπει να αγνοηθούν.

Τι ανακάλυψαν;

Οι γιατροί αναγνώρισαν αμέσως το επικίνδυνο σημάδι και την παρέπεμψαν σε μια σειρά εξετάσεων που επιβεβαίωσαν τους φόβους της. Η ίδια θεωρεί ότι τα ταχύτατα αντανακλαστικά και η έγκαιρη διάγνωση των γιατρών ήταν αυτά που κυριολεκτικά της έσωσαν τη ζωή. Ο καρκίνος ήταν στο πρώτο στάδιο: οι γιατροί βρήκαν δύο μικρούς όγκους στους πνεύμονές της.

53χρονη με καρκίνο

«Δούλευα για χρόνια σε εργοστάσιο και τα νύχια μου ήταν πάντα πολύ κοντά. Όταν άρχισα να εργάζομαι σε γραφείο πριν λίγο καιρό, αυτά άρχισαν να μεγαλώνουν. Πάντα είχα αδύναμα νύχια και ποτέ δεν τα είχα σε αυτό το μήκος. Η κόρη μου όταν τα είδε ανησύχησε και όταν το έψαξε περισσότερο στο Google, ήταν πλέον επιτακτική ανάγκη να επισκεφθώ γιατρό. Εγώ δεν ήθελα να πάω γιατί δεν αισθανόμουν άνετα, αλλά τελικά το έκανε για να ησυχάσει η κόρη μου» δηλώνει η ίδια.

Η Τζέν μοιράστηκε φωτογραφία με τα νύχια της στο Facebook και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη. Στόχος της είναι η αφύπνιση.

Ένα μόνο σύμπτωμα που μπορεί να προσπερνάμε μπορεί να είναι καμπανάκι κινδύνου που περιμένει να το ακούσουμε. «Αυτά τα νύχια δεν πρόκειται να τα κόψω γιατί μου έσωσαν τη ζωή».

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share