Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

26χρονη προσλήφθηκε για να προσέχει τα σκυλιά τους. Όταν κοίταξαν στην κάμερα τι είχε κάνει, την απέλυσαν αμέσως

Δεν πίστευαν στα μάτια τους!

29 Μαΐου 2020 08:50
26χρονη προσλήφθηκε για να προσέχει τα σκυλιά τους. Όταν κοίταξαν στην κάμερα τι είχε κάνει, την απέλυσαν αμέσως
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρά τις εξαιρετικές συστάσεις, η 26χρονη δεν φαίνεται να είχε το μυαλό της στο πως να ικανοποιήσει τις ανάγκες των δύο σκυλιών.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Ρόζι Μπράουν είχε προσκληθεί στον γάμο του ξαδέλφου της στην Λουϊζιάνα και αναγκαστικά έψαχνε κάποιον για να προσέχει τα δύο σκυλιά της.

Έτσι, κατέφυγε στην εφαρμογή WAG! ψάχνοντας τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τα ταΐζει και θα βγάζει βόλτες την Πένι και την Ντέιζι. Βλέποντας την Κάσι Μπρένγκλι να έχει πάνω από 200 κριτικές 5 αστέρων στο προφίλ της, αποφάσισε να την προσλάβει με κόστος 315 δολάρια για τις 4 μέρες που θα απουσίαζε.

26χρονη κάμερα πρόσεχε σκυλιά

Την υποδέχθηκε λοιπόν, της έδειξε το σπίτι και την ενημέρωσε για την κάμερα που υπάρχει στην κουζίνα, την οποία την είχε για να προσέχει τα σκυλιά όταν έλειπε στην δουλειά της. Μια ιστορία που θυμίζει αρκετά τον 33χρονο που έβαλε κάμερα για να ελέγχει την κοπέλα και τον σκύλο του.

Η 26χρονη όμως δεν φαίνεται να έδωσε ιδιαίτερη σημασία και έτσι όχι απλά επέτρεψε να έρθουν οι γονείς της στο σπίτι, αλλά και ο φίλος της.

«Κάποια στιγμή η εφαρμογή που έδειξε ένα preview και είδα έναν άνδρα στο σπίτι, τον οποίο δεν τον περίμενα», είπε η Ρόζι Μπράουν στο KABC και συνέχισε: «Τότε λοιπόν άνοιξα την κάμερα και είδα την κοπέλα να πηγαίνει με τον άνδρα στο δωμάτιό μας».

Γυναίκα πρόσεχε σκύλο


Η κάμερα κατέγραψε την νεαρή κοπέλα να φιλιέται με τον άνδρα στο σαλόνι, να κυκλοφορεί γuμvή στο σπίτι και να αλλάζει δωμάτια με τον φίλο της, ερωτοτροπώντας.

Μάλιστα, εκτός από αυτά οι βόλτες των σκύλων αντί για τουλάχιστον 30 λεπτά, όπως ήταν οι οδηγίες της, ήταν 5λεπτες.

Κάμερα σε σκύλο

«Δεν κάναμε τίποτα. Εμένα απλά μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνή, επειδή ζεσταίνομαι ήταν η απάντηση της Rosie Brown.

Φυσικά, μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, το όνομα της 26χρονης αφαιρέθηκε από τις επιλογές της εφαρμογής.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share