Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Την ανάγκασαν να παραιτηθεί από το νοσοκομείο όταν "ανέβασε" αυτή τη φωτογραφία - Μόλις την δείτε ολόκληρη...

Θα σας εξοργίσει ο λόγος

28 Μαΐου 2020 17:08
Την ανάγκασαν να παραιτηθεί από το νοσοκομείο όταν
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Αυτή η νοσοκόμα δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες εν ώρα εργασίας και την ανάγκασαν να παραιτηθεί. Τι συνέβη όμως και γιατί οι υπεύθυνοι εξοργίστηκαν;

Μία νοσοκόμα σε ιδιωτική κλινική κλήθηκε να παραιτηθεί όταν φωτογραφίες με την πολύ προκλητική στολή της έγιναν viral και σόκαραν, όπως και οι φωτογραφίες μιας κοπέλας που θα δείτε εδώ.

Η Πριτσάτ Πάνγκ Τσάρτσι ,26 χρονών, νοσοκόμα σε ιδιωτική κλινική στο Isan στην Ταϊλάνδη… παραιτήθηκε μετά από διαμάχη. Φωτογραφήθηκε με μία στενή, εφαρμοστή στολή με φούστα πάνω από το γόνατο . Οι υπεύθυνοι της είπαν ότι ντρόπιασε το επάγγελμα με την προκλητική στολή της.

Η στολή στις φωτογραφίες μπορεί να μη θεωρείται ακραία για κάποιους αλλά στην Ταϊλάνδη μπορεί να θεωρηθεί προκλητική. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν πρώτη φορά στην ομάδα Thai Nurse Lovers Association στο Facebook και γρήγορα έγιναν viral. Έλαβαν πολλά αρνητικά σχόλια με μερικά από αυτά να τις χαρακτηρίζουν «ανάρμοστες».

προκλητική στολή νοσοκόμας

Η Τσάρτσι ζήτησε δημόσια συγνώμη και ανακοίνωσε και την απόφαση να παραιτηθεί από τη δουλεία της. Είπε στη Daily Mail:

«Εξήγησα στο συμβούλιο της κλινικής ότι δεν είχα κακές προθέσεις, αλλά έχουν τη φήμη της κλινικής ως απόλυτη προτεραιότητα. Τους καταλαβαίνω και δεν ήθελα να δημιουργήσω θέμα. Ανέλαβα την ευθύνη δηλώνοντας την παραίτηση μου. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από το Thailand Nursing και Midwifery Council και την κλινική. Δε θα ήθελα το κοινό να κρίνει όλες τις νοσοκόμες με βάση τις δικές μου φωτογραφίες. Δε θέλω να προκαλέσω προβλήματα. Τώρα έγινε και ανέλαβα την ευθύνη. Πρέπει να βελτιωθώ.»

Σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα η στολή δεν θεωρείται προκλητική αλλά για την Ταϊλάνδη είναι. Παρά το ατυχές συμβάν, η νοσοκόμα έδειξε ταπεινότητα. Με σκοπό να μην δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα, προτίμησε να παραιτηθεί. Δεν είναι ακόμα σίγουρα τι θα γίνει στο μέλλον.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share