Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φιλήθηκαν στο στόμα μπροστά από το σκοτωμένο λιοντάρι - Δευτερόλεπτα μετά έγινε το "σώσε"

Τραγικό!

28 Μαΐου 2020 12:42
Φιλήθηκαν στο στόμα μπροστά από το σκοτωμένο λιοντάρι - Δευτερόλεπτα μετά έγινε το

Οργή έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες ενός ζευγαριού μπροστά από ένα σκοτωμένο λιοντάρι στη Νότια Αφρική, παρά τις συνεχείς εκστρατείες κατά του κυνηγιού άγριων ζώων.

Πρόκειται για τους Darren και Carolyn Carter που ποζάρουν μπροστά στο άτυχο λιοντάρι, ανταλλάσσοντας ένα παθιασμένο φιλί!

Βέβαια, δεν είναι οι μόνοι. Πρόκειται για μια απαράδεκτη πρακτική στη Νότια Αφρική, μέσω οργανωμένων σελίδων που καλούν τους τουρίστες να σκοτώσουν άγρια ζώα σε απομακρυσμένες περιοχές. Οι κυνηγοί παίρνουν πίσω το κουφάρι και φωτογραφίζονται μαζί του σαν να είναι τρόπαιο.

Μεταξύ των άγριων ζώων που σκοτώνονται από ανεγκέφαλους τουρίστες είναι καμηλοπαρδάλεις, μαϊμούδες, κροκόδειλοι, λιοντάρια, αλλά και ζέβρες.

Με αφορμή την τελευταία αυτή φωτογραφία των Carter που ανήρτησε χωρίς ενδοιασμούς η εταιρεία Legelela Safaris έχει ξεσπάσει διαδικτυακός πόλεμος κατά των συγκεκριμένων ομάδων, που διασκεδάζουν σκοτώνοντας ακόμα και σπάνια είδη ζώων!

Θανάσιμη μάχη: Λιοντάρι εναντίον... ανακόντα (Video)

Η «πράσινη» ανακόντα είναι ένα από τα μεγαλύτερα φίδια και ζώα στον κόσμο, όμως ταυτόχρονα είναι και ένα από τα πιο θανατηφόρα. Μπορεί να τα βάλει ακόμα και με κροκόδειλο, όμως δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν αντιμετωπίζει ένα λιοντάρι.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε την απάντηση:

2 λιοντάρια μονομαχούν για την αρχηγία της αγέλης: Η μάχη που κόβει την ανάσα

Εδώ στο Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας παρουσιάζουμε τρομερά βίντεο με άγρια ζώα από την φύση που σοκάρουν!

Κάτι αντίστοιχο θα κάνουμε και σήμερα με μια απίστευτη μάχη ανάμεσα σε δύο λιοντάρια για να αναδειχθεί ο αρχηγός της αγέλης! Μια μάχη που μας φέρνει στο μυαλό την αντίστοιχη ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και μια τίγρη που σας καθήλωσε αφού σημείωσε υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας!

Δείτε την σοκαριστική μάχη ανάμεσα στα δύο λιοντάρια στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share