Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Έβαλε το φόρεμα που φόρεσε στο γάμο της φίλης της 20 χρόνια πριν - Δεν φαντάζεστε τον λόγο

Το τερμάτισε

27 Μαΐου 2020 22:11
Έβαλε το φόρεμα που φόρεσε στο γάμο της φίλης της 20 χρόνια πριν - Δεν φαντάζεστε τον λόγο
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Αυτή η γυναίκα στην φωτογραφία αποφάσισε να βάλει το φόρεμα που είχε φορέσει σαν παράνυμφος στον γάμο της κολλητής της, πριν από 20 χρόνια.

Η Τάμμι Σάουρ, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και μητέρα από την Oklahoma, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο της την ημέρα της επετείου της, λέγοντας: «Αυτοί οι 22χρονοι γιορτάζουν 22 χρόνια γάμου. (Συγγνώμη για τα φορέματα, κορίτσια.)». Πολλά μπορούν να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου, ακόμα και τα ίδια τα ζευγάρια, αλλά κάποια πράγματα κρατάνε, όπως αυτό το φόρεμα για παράδειγμα. Πολλοί φίλοι και συγγενείς δημοσίευσαν ευχές για την επέτειο, αλλά μια φίλη το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Πού το φοράει;

Η Χέιντι Μαν, φίλη και πρώην παράνυμφος, απάντησε αμέσως, «Τι εννοείς συγγνώμη για τα φορέματα; Εγώ το φοράω όλη την ώρα» και δημοσίευσε φωτογραφίες της να φορά το μπορντό φόρεμα της, κάνοντας μπουγάδα, ποτίζοντας λουλούδια και διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Η Μαν δήλωσε: «Η Τάμμι κι εγώ βρισκόμαστε σπάνια, αλλά συχνά γελάμε η μία με τις δημοσιεύσεις της άλλης στο Facebook. Αυτή την στιγμή σχεδιάζουμε την επίσκεψη ενός συγγραφέα στα σχολείο του Kansas City Metro. Προσωπικά πιστεύω ότι θα ταίριαζε τέλεια να διαβάσει κάτι η Τάμμι φορώντας το νυφικό της.»

φωτογραφία από γάμο

«Φαίνεται ότι δεν ήθελαν όλες το 1995 ένα μακρύ, έξωμο φόρεμα σε μπορντό μπροκάρ ύφασμα που μοιάζει με τραπεζομάντιλο. Αυτά τα φορέματα φτιάχτηκαν στο χέρι από μαμάδες, γιαγιάδες και μοδίστρες», είπε η Τάμμι.

Και η ιστορία γίνεται ακόμη καλύτερη. Σε ποιον δεν αρέσουν οι φωτογραφίες από τα παλιά που δείχνουν πόσο χάλια ήταν η μόδα; Η επιλογή της Σάουρ ήταν τέλεια για την δεκαετία του ’90 και ευτυχώς κάποιες φίλες της το εκτιμούν.

Η Μαν είπε ότι η μητέρα της είχε κρατήσει όλα τα παλιά της φορέματα από τότε που γινόταν παράνυμφος. «Τα φοράω σε τυχαίες στιγμές και ακολουθώ ό,τι κάνει η οικογένεια, συμπεριφέρομαι σαν να είναι εντελώς φυσιολογικό το ότι φοράω φόρεμα παρανύμφου.» Η απάντηση της Sauer, όταν είδε τις φωτογραφίες της Μαν; «Αυτό εδώ είναι το καλύτερο δώρο επετείου.»

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share