Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φύτευε για 2 χρόνια λουλούδια για τη γυναίκα του - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε

Θα σας "λυγίσει"

27 Μαΐου 2020 21:05
Φύτευε για 2 χρόνια λουλούδια για τη γυναίκα του - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε

Αυτός ο άνδρας φύτευε για 2 χρόνια λουλούδια, και είχε σκοπό να δημιουργήσει έναν παραδεισένιο κήπο, όπως και κατάφερε. Ο λόγος που το έκανε όμως θα σας συγκινήσει.

Το ζευγάρι ζει σε μία αγροτική περιοχή της Ιαπωνίας. Ωστόσο, έγινε κάτι τραγικό το οποίο άλλαξε ριζικά τη ζωή τους. Η κυρία Κουρόκι έχασε ξαφνικά την όρασή της εξαιτίας επιπλοκών από το ζαχαρώδη διαβήτη. Σύντομα, έπαθε κατάθλιψη, κλείστηκε στο σπίτι της και έχασε κάθε ενδιαφέρον για οτιδήποτε, κάτι που συνέβη και σε αυτή εδώ τη γυναίκα που τυφλώθηκε από κάτι που όλες χρησιμοποιούμε.

Ο κ Κουρόκι πάλεψε να βρει έναν τρόπο για να της φτιάξει τη διάθεση. Και τότε του γεννήθηκε η ιδέα: Αποφάσισε να φυτέψει λουλούδια στον κήπο ώστε η μυρωδιά τους να «παρασύρει» τη γυναίκα του έξω από το σπίτι. Αφού δεν μπορούσε να τα δει, τουλάχιστον να τα μυρίσει!

Χρειάστηκε πολύ δουλειά και κόπο αλλά ο κ.Κουρόκι τα κατάφερε. Η σύζυγός του δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ευωδιαστή μυρωδιά των λουλουδιών που με τόση αγάπη φρόντιζε ο σύζυγός της για δυο και πλέον χρόνια.

Πλέον ο κήπος τους έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο και προσελκύει ανθρώπους που θέλουν να δουν από κοντά τους πρωταγωνιστές μιας αληθινής ιστορίας αγάπης.

Έβαλε μια σταγόνα μέλι στο σπασμένο κλαδάκι από ένα λουλούδι - Αυτό που έγινε λίγες μέρες μετά θα σας αφήσει άφωνους

Τώρα που η άνοιξη έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της τα φυτά μας μεγαλώνουν, ανθίζουν και μεταφέρουν την έννοια της άνοιξης στα μπαλκόνια μας. Είναι μερικές μέρες όμως που ο αέρας φυσάει αρκετά δυνατά με τις επιπτώσεις του να είναι αρκετά εμφανείς στα φυτά μας και με μεγάλη πιθανότητα κάποιο κλαδάκι από τα λουλούδια μας να σπάσει.

Μην βιαστείτε να το κόψετε. Υπάρχει λύση για να σώσετε το φυτό σας. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά, το μέλι. Πρώτον και κύριον το μέλι λειτουργεί σαν κόλλα μιας και έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Εν συνεχεία, μιλάμε για ένα προϊόν πλούσιο σε βιταμίνες το οποίο προέρχεται από φυτά, οπότε ρίχνοντας μόνο μια σταγόνα μελιού στο "πληγωμένο" κλαδάκι είναι σαν να το θρέφεται από το ίδιο υλικό.

Με λίγη προσοχή λοιπόν θα καταφέρεται να αναπλάσσεται το φυτό σας και να το επαναφέρετε στην αρχική υγιή μορφή του. Και μιας και μιλάμε για φυτά και κηπουρική, δείτε εδώ πώς μπορείτε να φυτέψετε τη δική σας ντοματιά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share