Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο σκύλος ξύπναγε την 66χρονη γιαγιά στις τρεις τα ξημερώματα κάθε μέρα - Μόλις έμαθαν τον λόγο..."πάγωσαν"

Δεν πάει το μυαλό σας

27 Μαΐου 2020 16:31
Ο σκύλος ξύπναγε την 66χρονη γιαγιά στις τρεις τα ξημερώματα κάθε μέρα - Μόλις έμαθαν τον λόγο...

Αυτός ο σκύλος ξυπνούσε στις τρεις τα ξημερώματα το αφεντικό του, αλλά δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει τον λόγο. Μόλις την εξέτασαν οι γιατροί όμως, αποδείχθηκε ότι ο σκύλος την προστάτευε.

Όλα φαίνονταν καλά για την 66χρονη Ρέιτσελ Σλάτερ, η οποία κοιμόταν στο σπίτι της ειρηνικά, αγνοώντας τον επικείμενο κίνδυνο στον οργανισμό της. Αλλά το σκυλί οδηγός της τυφλής Σλάτερ, Παρφέ, αισθάνθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αφεντικό της και δεν την άφηνε να κοιμηθεί. Έτσι αποδεικνύεται ότι οι σκύλοι προστατεύουν με κάθε τρόπο τους ιδιοκτήτες τους, και πολλές φορές μπορούν να μυρίσουν και τις ασθένειές τους.

Ήταν 11:30 μ.μ. όταν η Σλάτερ ξύπνησε από το Golden Retriever της, αφού εκείνο επέμενε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Ξαφνιασμένη και μπερδεμένη η Σλάτερ, άνοιξε την πόρτα για να βγει η Παρφέέξω και έπειτα ξάπλωσε αμέσως.

Αλλά λίγες ώρες αργότερα, στις 3:00 π.μ., η Σλάτερ ξύπνησε ξανά από την επιμονή της Παρφέ. Η Slater ήταν μπερδεμένη από τη συμπεριφορά του 4χρονου σκυλιού της, αλλά η Παρφέ γνώριζε καλά τον λόγο που ο αγαπημένη της ιδιοκτήτρια έπρεπε να μείνει ξύπνια.

«Ω, Θεέ μου, τι έχει αυτό το σκυλί;» σκέφτηκε η 66χρονη. Κατά ειρωνικό τρόπο, η Σλάτερ ανησύχησε για την υγεία της Παρφέ, ενώ η Παρφέ για τη δική της.

Μένοντας ξύπνια, η Σλάτερ άρχισε να συνειδητοποιεί αυτά που της έλεγε το σώμα της – αυτά που η Παρφέ ήξερε από την αρχή. Ένιωσε ναυτία και συνειδητοποίησε ότι η καρδιά της ήταν αδύναμη. Έτσι, κάλεσε ασθενοφόρο.

Η Σλάτερ πάσχει ήδη από μια σπάνια ασθένεια στα μάτια που προκαλεί επιδείνωση του αμφιβληστροειδούς και περιφερική τύφλωση. Η Σλάτερ ζει με την ασθένεια που έχει κληρονομήσει, από την παιδική της ηλικία, αλλά έχοντας ένα εκπαιδευμένο σκυλί για τυφλούς όπως είναι η Παρφέ , διατηρεί της ανεξαρτησία της.

Αλλά εκείνη τη νύχτα, τα προβλήματα όρασης της Σλάτερ ήταν η ελάχιστη ανησυχία της. Η οικογένειά της έχει επίσης ιστορικό συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας και η Παρφέ ήταν τόσο συντονισμένη με την υγεία και την ευημερία της ιδιοκτήτριάς της, που διαπίστωσε μια πρώιμη, επείγουσα ανωμαλία στην καρδιά της Σλάτερ.

Η Σλάτερ νοσηλεύθηκε για τρεις ημέρες. Οι γιατροί που τη φρόντισαν, συμφώνησαν ότι η Παρφέ της έσωσε τη ζωή εκείνη τη νύχτα.

«Την αποκαλώ το σκυλί θαύμα», είπε η Σλάτερ. Η Παρφέ με κρατάει σε ασφάλεια! «Είναι ένα καταπληκτικό σκυλί», είπε η παιδική φίλη της Σλάτερ, Νάνσι Άντερσον. «Τι ευλογία που είχε αυτή την έξτρα αίσθηση και έσωσε την ιδιοκτήτριά της.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share