Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

53χρονη τρελαίνει το διαδίκτυο με το κορμί της - Τέτοιο σώμα... ούτε 20χρονη!

Θα πάθετε πλάκα

26 Μαΐου 2020 22:06
53χρονη τρελαίνει το διαδίκτυο με το κορμί της - Τέτοιο σώμα... ούτε 20χρονη!

Αυτή η 53χρονη έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο με το κορμί της, καθώς δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια 20χρονη κοπέλα. Μόλις την δείτε δεν θα το πιστεύετε...

Κέρδισε το ψευδώνυμο “Το κορμί” μόλις λίγα χρόνια αφού ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ το ’80. Τώρα απέδειξε πως αυτό ισχύει, όταν βγήκε σε παραλία στις Μπαχάμες, όπως μας το απέδειξε και η Βίκυ Καγιά με αυτές τις φωτογραφίες.

Το 53χρονο μοντέλο έδειξε τους εκπληκτικούς κοιλιακούς της σε ένα φλοραλ μπικίνι καθώς έκανε ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο. Η τηλεπερσόνα φορούσε καπέλο και γυαλιά για να προστατέψει το πρόσωπό της από τις ακτίνες του ήλιου.

Η μητέρα δύο παιδιών και σχεδιάστρια εσωρούχων φορούσε κάποια χρυσά κοσμήματα και δεν είχε βαφτεί καθόλου. Είχε λυτά τα μαλλιά της ενώ έκανε βουτιές στον ωκεανό.

Αφού η Elle έκανε μία πετυχημένη καριέρα ως μοντέλο, προσπάθησε να βγάλει και την δική της γραμμή εσωρούχων και φροντίδας δέρματος.

Η διάσημη γυναίκα ήταν στο Next Top Model της Βρετανίας και της Ιρλανδίας από το 2010 μέχρι το 2013 και είναι παραγωγός του Fashion Star του NBC. Επίσης έχει κάνει προσπάθειες στην υποκριτική και έχει παίξει ρόλους σε διάφορες σειρές με τα χρόνια.

Αποκάλυψε πως προσέχει πολύ τον εαυτό της και κοιμάται τουλάχιστον 7 ώρες το βράδυ, πίνει τουλάχιστον 3 λίτρα νερό και κάνει πολύ καλή διατροφή. Εξήγησε πως πλέον απολαμβάνει μία πιο απλή και ευγενική ζωή.

Αποκτήστε τους κοιλιακούς της Μαίρης Συνατσάκη μέσα σε ένα μήνα με τη θαυματουργή δίαιτα της

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα και υγιή σώματα της ελληνικής showbiz που πολλές γυναίκες έχουν θαυμάσει και έχουν ζηλέψει. Αυτό σίγουρα δεν είναι αποκλειστικά θέμα DNA αλλά και θέμα διατροφής. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε τη δίαιτα που ακολουθεί για να διατηρεί αυτό το αψεγάδιαστο κορμί και τους άψογα γραμμωμένους κοιλιακούς της.

Αν ακολουθήσετε πιστά το πρόγραμμα που προτείνει η Μαίρη Συνατσάκη μέσα σε μόλις ένα μήνα θα έχετε αποκτήσει το σώμα των ονείρων σας. Βέβαια, αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που ακόμη και ο ένας μήνας σας φαίνεται αρκετά μεγάλο διάστημα, δείτε εδώ τη δίαιτα του γιαουρτιού που σας υπόσχεται να χάσετε πέντε κιλά σε μια μόλις εβδομάδα.

Αυτό είναι το πρόγραμμα που ακολουθεί η παρουσιάστρια:

Τι καταναλώνει για το πρωινό γεύμα της

  • 2 ποτήρια νερό (σ.σ. συνολικά καταναλώνει πάνω από 1,5 λίτρο νερό, καθημερινά)
  • Γάλα με 1,5% λιπαρά
  • Δημητριακά

Τι καταναλώνει για το μεσημεριανό γεύμα της

Επειδή δεν υπάρχει σταθερή ώρα για το μεσημεριανό της, καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα που περιλαμβάνουν:

  • Είτε 1 αραβική πίτα με κοτόπουλο
  • Είτε 1 σάντουιτς με μαύρο ψωμί, αλλαντικά και λαχανικά.

Τι καταναλώνει για το βραδινό γεύμα της

Είναι το πλούσιο γεύμα της ημέρας.

  • Σαλάτα (αγγούρι-ντομάτα, ψητά λαχανικά)Μαύρο ψωμί
  • Για κυρίως γεύμα: ζυμαρικά, σούσι, φιλέτο κοτόπουλο ή χοιρινό, μοσχαράκι με ρύζι ή πατάτες.
TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share