Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε την γαλοπούλα στην κατσαρόλα και τότε ανακάλυψε κάτι που κρυβόταν μέσα της! Θα σοκαριστείτε!

Κατατρόμαξε με αυτό που είδε!

26 Μαΐου 2020 15:34
Έβαλε την γαλοπούλα στην κατσαρόλα και τότε ανακάλυψε κάτι που κρυβόταν μέσα της! Θα σοκαριστείτε!

Την Ημέρα των Ευχαριστιών όλοι θέλουν να περάσουν χρόνο με την οικογένειά τους, και παράδοση είναι να μαγειρεύουν γαλοπούλα γεμιστή. Αυτό που έπαθε μια νεαρή κοπέλα όμως, θα την στιγματίσει για πάντα!

Οι γαλοπούλες είναι περίεργα ζώα, ειδικά όταν χορεύουν, δείτε εδώ τον ιδιαίτερο χορό τους γύρω από μια γάτα, και ποτέ δεν περιμέναμε αυτό που θα μπορούσε να συμβεί. Βέβαια δεν έφταιγε η γαλοπούλα στην πραγματικότητα.

Μια αστεία φάρσα όμως από μια μητέρα στην κόρη της, μάλλον δε θα την περίμενε κανείς, ιδιαίτερα μία τόσο έξυπνη που είχε να κάνει με μια “έγκυο γαλοπούλα”.

Αυτό το βίντεο ξεκίνησε αθώα με τη μητέρα να τραβά με κάμερα την κόρη της ενώ ετοιμάζει κάποια πιάτα. Αλλά η Ρακέλ, το θύμα της φάρσας, δεν περίμενε την έκπληξη στο εσωτερικό της γαλοπούλας, καθώς αφαιρούσε την γέμιση.

Δείτε την ανεκτίμητη αντίδραση της Ρακέλ, καθώς φρικάρει πιστεύοντας ότι έψησε μια έγκυο γαλοπούλα!

Τι είναι πιο αστείο: η αντίδραση της κόρης που ανακαλύπτει ένα μικρό πτηνό μέσα στη γαλοπούλα ή το γεγονός ότι πιστεύει ότι τα πουλιά μπορούν να κυοφορήσουν;

Γαλοπούλες χορεύουν μυστηριώδη χορό γύρω από γάτα... Ο λόγος; Θα σε ανατριχιάσει!

Ένα περίεργο περιστατικό καατγράφηκε από μια κάμερα, στο οποίο μπορούμε να δούμε αγέλη από γαλοπούλες να χορεύουν έναν μυστηριώδη χορό γύρω από μια...νεκρή γάτα!

Οι γαλοπούλες αντιλήφθηκαν σαν απειλή την γάτα και δεν έχουν και άδικο. Οι γάτες σας φαίνονται γλυκές και όμορφες; Υπάχρει μια που είναι η πιο επικίνδυνη γάτα σε όλο τον κόσμο! Μπορεί να μην ήταν όμως αυτή.

Ο λόγος παραμένει ανεξήγητος, ή απλά πρόκειται για την μαγεία της φύσης. Πολλοί είναι αυτοί που υποστήριξαν ότι πρόκειται για ένα τελετουργικό και ότι προσπαθούν να αναστήσουν την νεκρή γάτα.

Ο ειδικός στις γαλοπούλες, Ντέιβιντ Σκαρπίτι τόνισε ότι πιθανότατα οι γαλοπούλες ήθελαν να διαπιστώσουν αν ο «εχθρός» είναι ακόμη ζωντανός. Όπως εξήγησε αυτό που στην πραγματικότητα συνέβη ήταν ένας από τους ηγέτες του κοπαδιού να ξεκίνησε να περιφέρεται γύρω από τη γάτα και ο υπόλοιπες ακολούθησαν, καθώς οι γαλοπούλες έχουν την τάση να ακολουθούν τον ηγέτη του κοπαδιού. Στόχο είχαν να προειδοποιήσουν για τον εχθρό, αν είναι ακόμα ζωντανός!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share