Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ: Γεννήθηκε μεταλλαγμένο γουρούνι με 2 κεφάλια και 3 μάτια (Video)

Σοκαριστικό

25 Μαΐου 2020 09:21
Σοκ: Γεννήθηκε μεταλλαγμένο γουρούνι με 2 κεφάλια και 3 μάτια (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα γουρουνάκι γεννήθηκε με δύο κεφάλια και τρία μάτια σε φάρμα στις Φιλιππίνες. Ο σοκαρισμένος αγρότης πήγε το νεογέννητο γουρουνάκι για ειδική φροντίδα, καθώς δεν είχε δει ποτέ του κάτι ανάλογο. Ενώ, μια φρικτή τραγωδία συνέβη σε ένα μικρό χωριό στην Κίνα όταν ένα 2χρονο αγοράκι φαγώθηκε από μία θηλυκή γουρουνίτσα.

Η κόρη του, Κάθι, ανέφερε ότι ο πατέρας της σκέφτηκε να το ονομάσει Κο-Πιγκ (Co-Pig), μιας και γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ζώα που γεννιούνται με αυτή τη μετάλλαξη, συνήθως ερπετά αλλά και θηλαστικά, πάσχουν από πολυκεφαλία, με τις πιθανότητες επιβίωσής τους να περιορίζονται σημαντικά.

Πήρε σπίτι του κάτι που νόμιζε για κουτάβι αλλά αυτό δεν ήταν σκυλί... (Video)

Ένας Ιάπωνας βρήκε στην άκρη του δρόμου κάτι που έμοιαζε σαν παρατημένο κουταβάκι όμως στη συνέχεια διαπίστωσε ότι αυτό δεν ήταν σε καμία περίπτωση σκυλί. Ενώ, συγκινεί το βίντεο ενός βοηθού κτηνιάτρου που δείχνει πως ξυπνά την τυφλή και κωφή σκυλίτσα του.

Τελικά, με έκπληξη ανακάλυψε ότι αυτό που νόμιζε έως τότε για σκυλάκι αποδείχθηκε για μικρό αλεπουδάκι. Πολλοί από τους χρήστες που είδαν τα βίντεο εξέφρασαν την αμφιβολία τους για το κατά πόσο επρόκειτο για σκυλί.

Ο Ιάπωνας τότε πήγε τη Λούνα, έτσι είχε ονομάσει τη μικρή φίλη του, στον κτηνίατρο και εκείνος τον κατατόπισε πως πρόκειται στην πραγματικότητα για αλεπού. Η Λούνα έκτοτε παραδόθηκε σε ένα εξειδικευμένο κέντρο άγριων ζώων, το North Fox Farm, στην πόλη Κιτάμι, της νήσου Χοκάιντο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Λούνα είναι ακόμη πολύ μικρή για να ψάξει μόνη της για την τροφή της, οπότε στο κέντρο έλαβαν την απόφαση να την κρατήσουν μέχρι να δυναμώσει.

«Εάν μου δοθεί η ευκαιρία, θα χαιρόμουν να επισκεφτώ ξανά τη Λούνα», έγραψε στο Twitter ο καλόκαρδος Γιαπωνέζος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share