Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λιοντάρι ορμάει σ' ένα μωρό ελέφαντα. Η αντίδραση της μάνας του θα σας κάνει να παγώσετε

Ανατριχιαστικό!

25 Μαΐου 2020 07:55
Λιοντάρι ορμάει σ' ένα μωρό ελέφαντα. Η αντίδραση της μάνας του θα σας κάνει να παγώσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ στο Athensmagazine.gr σας έχουμε συνηθίσει με τρομερά βίντεο από την φύση και μάχες ανάμεσα σ' άγρια ζώα! Σήμερα σας έχουμε την αντίδραση μιας ελεφαντίνας όταν ένα λιοντάρι ορμάει στο μωρό της!

Οι εικόνες δείχνουν ένα λιοντάρι να παρατηρεί την μητέρα και το μωρό της να περπατάνε πριν κάνει την κίνησή του.

Ξαφνικά, το αιλουροειδές τρέχει προς το μωρό, το οποίο κάθεται δίπλα στην μητέρα του. H 17χρονη μαμά βλέπει το λιοντάρι να πλησιάζει με γρήγορη ταχύτητα και του επιτίθεται για να προστατέψει το μικρό της.

Το λιοντάρι φαίνεται να τρέχει για να ξεφύγει ενώ η μητέρα κατευθύνει το μικρό της σε ένα ασφαλέστερο μέρος. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ελέφαντας εξουδετερώνει ένα λιοντάρι, θυμηθείτε την επική μάχη που κατάφερε να τα βάλει με 14 λιοντάρια.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αυτοί οι ελέφαντες τρέχουν πανικόβλητοι μέσα στο πάρκο - Μόλις δείτε τι τους κυνηγάει θα πάθετε σοκ!

Μπορεί οι ελέφαντες να είναι από τα πιο μεγάλα σε μέγεθος ζώα και να μοιάζουν επιβλητικά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως απαγορεύεται να φοβηθούν ακόμη και το πιο απλό πράγμα. Για ποιο λόγο όμως αυτοί οι ελέφαντες τρέχουν πανικόβλητοι στο πάρκο της Αφρικής;

Τι ήταν αυτό που έκανε 50 περίπου ελέφαντες να μοιάζουν τόσο πανικόβλητοι; Μια ομάδα φωτογράφων που βρισκόταν στο σημείο και απαθανάτισε τη στιγμή και συγκεκριμένα μια 27χρονη φωτογράφος δήλωσε: «Αρχικά ήμασταν πολύ μπερδεμένοι για τον λόγο που οι ελέφαντες ήταν τόσο αναστατωμένοι, πιστεύαμε ότι ίσως υπήρχε κάποιο λιοντάρι στην περιοχή. Αφού παρακολουθούσαμε για λίγο την περιοχή είδαμε μέσα από τα κιάλια ότι σε αρκετή απόσταση από τους ελέφαντες υπήρχε ένα σμήνος.

Υποθέτουμε ότι ήταν μέλισσες αλλά δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι. Πάντως αν και οι ελέφαντες ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένοι το θέαμα ήταν φανταστικό για όποιον το παρακολούθησε. Είναι εντυπωσιακό πώς το μεγαλύτερο θηλαστικό στον κόσμο μπορεί να τρομοκρατείται από ένα τόσο μικρό έντομο». Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή έναν ελέφαντα, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας μεθυσμένος άντρας άρχισε να τρέχει προς έναν ελέφαντα.

Δείτε το βίντεο με τα έντρομα θηλαστικά:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share