Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Πήρε σπίτι του κάτι που νόμιζε για κουτάβι αλλά αυτό δεν ήταν σκυλί... (Video)

Σοκαριστικό

24 Μαΐου 2020 17:33
Πήρε σπίτι του κάτι που νόμιζε για κουτάβι αλλά αυτό δεν ήταν σκυλί... (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Ένας Ιάπωνας βρήκε στην άκρη του δρόμου κάτι που έμοιαζε σαν παρατημένο κουταβάκι όμως στη συνέχεια διαπίστωσε ότι αυτό δεν ήταν σε καμία περίπτωση σκυλί. Ενώ, συγκινεί το βίντεο ενός βοηθού κτηνιάτρου που δείχνει πως ξυπνά την τυφλή και κωφή σκυλίτσα του.

Τελικά, με έκπληξη ανακάλυψε ότι αυτό που νόμιζε έως τότε για σκυλάκι αποδείχθηκε για μικρό αλεπουδάκι. Πολλοί από τους χρήστες που είδαν τα βίντεο εξέφρασαν την αμφιβολία τους για το κατά πόσο επρόκειτο για σκυλί.

Ο Ιάπωνας τότε πήγε τη Λούνα, έτσι είχε ονομάσει τη μικρή φίλη του, στον κτηνίατρο και εκείνος τον κατατόπισε πως πρόκειται στην πραγματικότητα για αλεπού. Η Λούνα έκτοτε παραδόθηκε σε ένα εξειδικευμένο κέντρο άγριων ζώων, το North Fox Farm, στην πόλη Κιτάμι, της νήσου Χοκάιντο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Λούνα είναι ακόμη πολύ μικρή για να ψάξει μόνη της για την τροφή της, οπότε στο κέντρο έλαβαν την απόφαση να την κρατήσουν μέχρι να δυναμώσει.

«Εάν μου δοθεί η ευκαιρία, θα χαιρόμουν να επισκεφτώ ξανά τη Λούνα», έγραψε στο Twitter ο καλόκαρδος Γιαπωνέζος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Σκύλος κλαίει και προσπαθεί να σηκώσει τον φίλο του που χτυπήθηκε από αμάξι - Θα σας συγκινήσει

Η αγάπη και η αφοσίωση ενός σκύλου, είναι μεγαλύτερη και από αυτή που μπορεί να δώσει ένας άνθρωπος. Αυτός ο σκύλος στο παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει.

Ένα χάσκι ήταν ακίνητο σε έναν βρεγμένο δρόμο στην επαρχία Zhejiang της Κίνας και από δίπλα του περνούσαν τα αυτοκίνητα και οι πεζοί. Ο σκύλος είχε ήδη πεθάνει, προφανώς χτυπημένος από κάποιο όχημα. Ωστόσο, ο φίλος του, ένα ανοιχτόχρωμο σκυλί ίδιας ράτσας, συνέχισε να γαβγίζει με την ελπίδα να σηκώσει τον φίλο του από το δρόμο.

Οι περαστικοί δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν πώς σκοτώθηκε το σκυλί ή πώς συνέβη το ατύχημα, όμως λένε ότι το ανοιχτόχρωμο σκυλί παρέμεινε πάνω από το σώμα του νεκρού φίλου του για μισή ώρα.

Λίγο αργότερα, μια γυναίκα πλησίασε και τράβηξε το νεκρό χάσκι από το δρόμο, και στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια. Όταν ερωτήθηκε από έναν αστυνομικό, εκείνη επιβεβαίωσε ότι ήταν η ιδιοκτήτρια των σκύλων. Έτσι οι σκύλοι όχι μόνο προστατεύουν τα αφεντικά τους, αλλά και τους ίδιους τους φίλους τους, αναπτύσσοντας συναισθήματα για αυτούς.

Το ανοιχτόχρωμο σκυλί δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό του νεκρού φίλου του. Τα σκυλιά εκδηλώνουν θετικά και αρνητικά συναισθήματα, όπως είναι η θλίψη, το άγχος και η χαρά. Σχηματίζουν, επίσης, βαθιές φιλίες και θρηνούν όπως και οι άνθρωποι όταν χάσουν κάποιο δικό τους πρόσωπο.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share