Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Πεθερά έμεινε έγκυος όταν πήγε στο μήνα του μέλιτος της κόρης της - Μόλις έμαθε ο γαμπρός ποιανού ήταν το παιδί έπαθε σοκ

Την παράτησε για τη μητέρα της

22 Μαΐου 2020 11:19
Πεθερά έμεινε έγκυος όταν πήγε στο μήνα του μέλιτος της κόρης της - Μόλις έμαθε ο γαμπρός ποιανού ήταν το παιδί έπαθε σοκ
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η 34χρονη Λόρεν Γουόλ είχε πάει ταξίδι του μέλιτος με τον άνδρα της, στο οποίο πήγε για κακή της τύχη και η μητέρα της. Μετά από λίγο καιρό όμως έμαθε, ότι η μάνα της ήταν έγκυος, και τότε κατάλαβε ότι ήταν και μπλεγμένη σε ένα ερωτικό τρίγωνο.

Καλά καταλάβατε, ο γαμπρός άφησε έγκυο την πεθερά του. Πριν από 15 χρόνια, η τότε 19χρονη κοπέλα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ο σύζυγός της την παράτησε για την ίδια της τη μητέρα. Μπορεί άλλοι να κερατώνουν ανήμερα του γάμου με την παράνυφο, κάτι που επίσης είναι σκληρό, αλλά αυτό που συνέβη σε αύτη γυναίκα είναι αδιανόητο.

Η ιστορία τους

Η Λόρεν παντρεύτηκε τον Πολ Γουάιτ τον Αύγουστο του 2004. Το ζευγάρι ήταν τότε μαζί για πάνω από δύο χρόνια και λίγους μήνες νωρίτερα είχαν αποκτήσει την κόρη τους. «Αν και δεν είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε παιδί τόσο γρήγορα, όταν γεννήθηκε η κόρη μας ήμασταν ενθουσιασμένοι» λέει η Λόρεν στη «The Mirror».

Η μητέρα της Λόρεν, Τζούλι, πλήρωσε 15.000 λίρες για να έχει η κόρη της τον γάμο των ονείρων της και μάλιστα το ζευγάρι την προσκάλεσε στο ταξίδι του μέλιτος που έκαναν στο Ντέβον για να την ευχαριστήσουν!

Όμως, τρεις βδομάδες μετά το ταξίδι του μέλιτος, ο Πολ ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Εξαφανιζόταν για ώρες και δεν άφηνε ποτέ από τα χέρια του το κινητό του. Λίγο καιρό μετά, όπως γράφει η «The Sun», η αδερφή της Λόρεν ανακάλυψε «πικάντικα μηνύματα» ανάμεσα στην Τζούλι και τον Πολ στο κινητό της μητέρας τους.

πεθερά που έμεινε έγκυος από το γαμπρό της

Όταν το είπε στη Λόρεν εκείνη αποφάσισε να τους αντιμετωπίσει κατά μέτωπο. «Η μητέρα μου τα αρνήθηκε όλα λέγοντάς μου ότι είμαι τρελή και ο Πολ έγινε κάτασπρος και αρνήθηκε να με αφήσει να δω το κινητό του» περιγράφει.

«Νόμιζα ότι τελείωσε η ζωή μου. Ήμουν 19 χρονών παιδί και είχα ένα παιδί» λέει η Λόρεν. Ο Πολ και η Τζούλι δεν μάσησαν ωστόσο, έμειναν μαζί και λίγο καιρό μετά η Λόρεν πέτυχε τη μαμά της στο δρόμο με… φουσκωμένη κοιλιά!

«Τα έχασα όταν την είδα. Αισθάνθηκα άρρωστη. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι οι δύο άνθρωποι που αγαπούσα περισσότερο στον κόσμο με πρόδωσαν με αυτόν τον τρόπο». Ωστόσο, η Λόρεν πήγε και στο γάμο τους το 2006, για χάρη της κόρης της, όπως λέει.

Η μητέρα της προσπάθησε να την προσεγγίσει κάποιες φορές έκτοτε αλλά η Λόρεν δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει. Όταν προσπάθησε να μιλήσει στον Πολ της είπε ότι τώρα πια «είναι ξεχασμένα».

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share