Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

90χρονος παππούς μεταφέρει με το ποδήλατο τον σκύλο του - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε

Θα σας "λυγίσει"

22 Μαΐου 2020 09:59
90χρονος παππούς μεταφέρει με το ποδήλατο τον σκύλο του  - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Αυτή η φωτογραφία με τον 90χρονο παππού να μαζεύει δυνάμεις, για να μεταφέρει τον ηλικιωμένο σκύλο του, έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ημέρες.

Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι για να τον πάει στον κτηνίατρο. Η συγκινητική στιγμή καταγράφηκε σε μια εικόνα που αγγίζει πολλούς. Ο δεσμός μεταξύ σκύλου και ανθρώπου είναι πολύ δυνατός και το αποδεικνύει η παρακάτω ιστορία, αλλά και αυτή εδώ με τον σκύλο που κοιμάται στον τάφο του αφεντικού του, μιας και δεν μπορεί να τον αποχωριστεί.

Η πίστη που αισθάνονται τα σκυλιά για τους ιδιοκτήτες τους είναι πάντα θέμα που πρέπει να τονιστεί όταν μιλάμε γι ‘αυτούς, αλλά μερικές φορές είναι επίσης σημαντικό να επικεντρωθούμε σε εκείνους τους ανθρώπους που έχουν πνεύμα τόσο πιστό όσο εκείνο των κατοικίδιων ζώων τους και είναι σε θέση να κάνουν τα πάντα για αυτούς.

Ο Ντον Χουάν μεταφέρει τον πιστό του φίλο με ποδήλατο, γιατί δεν μπορεί πλέον να περπατήσει. Όταν ρωτήθηκε από πού βρίσκει την ενέργειά του, είπε, «Από την αγάπη που νιώθω για τον φίλο μου».

Είναι ένας 90χρονος παππούς, ένα σαφές και αξιοθαύμαστο παράδειγμα από την πόλη του Σαν Χουάν (Πουέρτο Ρίκο), ο οποίος έχει δώσει πολύ καλοσύνη. Αποδεικνύεται ότι παρά τις ασθένειες του και τους πόνους του, καταφέρνει να οδηγήσει τον συντροφικό του σκύλο με ποδήλατο στον κτηνίατρο. Το φτωχό κουτάβι είναι 16 ετών και πάσχει από αρθρίτιδα σκύλου, οπότε δεν μπορεί να περπατήσει.

Λόγω της ηλικίας του, ο σκύλος του πάσχει από σοβαρή αρθρίτιδα, η οποία έχει αποδυναμώσει τα οστά του και τον κάνει σχεδόν παράλυτο. Αντιμέτωπος με τη δύσκολη κατάσταση, ο Ντον Χουάν δεν αφήνει τον εαυτό του να νικηθεί και παρόλο που ο σκελετός του δεν είναι ο δυνατότερος, πηγαίνει με το ποδήλατό του έτσι ώστε το σκυλί του να φτάσει στον κτηνίατρο.

παππούς κουβαλάει σκύλο με ποδήλατο

Η ιστορία αυτού του ευγενικού άνδρα έγινε viral, αφού ο γείτονάς του,Νέλσον Ροντρίγκεθ Λόπεζ, αποφάσισε να τη μοιραστεί στο Facebook του.

«Και πόσοι νέοι εγκαταλείπουν τα κατοικίδια ζώα τους ή δεν τα πηγαίνουν για ιατρική βοήθεια;» έγραψε ο Νέλσον στην ανάρτηση του. Αμέσως, το ευγενικό πρόσωπο του Ντον Χουάν το ερωτεύτηκαν όλοι στα κοινωνικά δίκτυα και χιλιάδες άνθρωποι άφησαν εκφράσεις αγάπης για αυτόν τον ευγενή παππού.

Επιπλέον, μερικοί έπαθαν σοκ όταν έμαθαν την ιστορία του γέρου που έχουν δει στο δρόμο του Σαν Χουάν με το κουτάβι του στο ποδήλατο.

Χωρίς αμφιβολία, κάθε σκυλάκι, γατάκι ή ζωντανό ον χρειάζεται έναν Ντον Χουάν στη ζωή τους. Αντιμέτωποι με τις πολυάριθμες περιπτώσεις παραμέλησης και εγκατάλειψης, γνωρίζοντας ότι εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι με την ψυχή και την καρδιά τους τόσο αγνοί όσο αυτός ο παππούς μας οδηγεί με ελπίδα και ευγνωμοσύνη.

Είμαστε επίσης χαρούμενοι που γνωρίζουμε ότι αυτό το ζευγάρι ηλικιωμένων είναι μαζί για να αντιμετωπίσουν τη ζωή στα χρυσά τους χρόνια.

Ο Ντον Χουάν δεν σκέφτεται τον δικό του πόνο, αλλά για το καλύτερο του σκύλου του και για αυτήν την πράξη αγάπης, η ζωή έχει μεγάλη ανταμοιβή γι ‘αυτόν. Μοιραστείτε την όμορφη ιστορία της και βοηθήστε μας να εμπνεύσουμε τους άλλους να αγαπούν και να φροντίζουν τα κατοικίδια ζώα σας.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share