Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Όταν οι γιατροί είδαν τον υπέρηχο της γυναίκας έπαθαν σοκ - Ήταν έγκυος σε...

Δεν πάει το μυαλό σας

22 Μαΐου 2020 09:39
Όταν οι γιατροί είδαν τον υπέρηχο της γυναίκας έπαθαν σοκ - Ήταν έγκυος σε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα έμεινε έγκυος, αλλά όχι σε ένα παιδί. Η ιστορία της παρακάτω θα σας συγκλονίσει, μιας και αυτό που έγινε, συμβαίνει μια φορά στα χρονικά.

Το 1997 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για την οικογένεια Μακχόνει από την Αϊόβα – ήταν η χρονιά που η Μπόμπι Μακχόνει κατάφερε να κάνει κάτι που δεν είχε ξαναγίνει. Έχοντας ήδη μια κόρη που ονομάζεται Μικέλα, η Μπόμπι και ο σύζυγός της Κένι αποφάσισαν να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδί. Δεν περίμεναν ποτέ να συμβεί αυτό που θα δείτε παρακάτω, όπως δεν περίμενε και αυτή εδώ η έφηβη ότι είχε μείνει έγκυος. Και οι δύο αυτές περιπτώσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες!

Η Μπόμπι άρχισε να παίρνει το φάρμακο γονιμότητας Metrodin, όταν ανακάλυψε ότι είχε δυσλειτουργική υπόφυση – έναν ενδοκρινικό αδένα στον εγκέφαλο που διεγείρει την ωορρηξία. Με την θεραπεία να λειτουργεί εξαιρετικά καλά, το ζευγάρι περίμενε σύντομα επτάδυμα! Ωστόσο, η εγκυμοσύνη έκρυβε πολλούς κινδύνους, γι ‘αυτό και οι γιατροί συνέστησαν την επιλεκτική μείωση των εμβρύων. Η Μπόμπι και ο Κένι αρνήθηκαν όμως να επέμβουν.

Μετά από εννέα εβδομάδες, δεν επιτρεπόταν στη Μπόμπι να σηκωθεί από το κρεβάτι της, καθώς οποιαδήποτε ξαφνική κίνηση θα μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί τοκετός. Ένα μήνα πριν τον τοκετό, τα επτά παιδιά της ήρθαν στον κόσμο με καισαρική τομή. Παρά τους κινδύνους, οι Κένι , Κέσλει, Νάταλι, Μπράντον και Τζόελ γεννήθηκαν υγιείς. Μόνο η Αλέξις και ο Νάθαν είχαν αναπηρίες που περιόριζαν την κίνησή τους.

Αυτά ήταν τα πρώτα επτάδυμα που επιβίωσαν τη γέννηση τους και η ιστορία τους προκάλεσε αμέσως αίσθηση. Χάρη στην κάλυψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δέχτηκαν γενναιόδωρες δωρεές και η Μπόμπι και ο Κένι ήταν σε θέση να εξασφαλίσουν τη μεγάλη τους οικογένεια. Η οικογένεια Μακχόνει απέκτησε το δικό της σπίτι, ένα minivan, ένα χρόνο προμήθεια Mac & Cheese, πάνες για δύο χρόνια, καθώς και άλλες υπέροχες χειρονομίες, όπως ένα δωρεάν ταξίδι στη Disneyland.

Οι δωρεές εκτιμήθηκαν πολύ – η ανατροφή οκτώ παιδιών δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Κατά τη βρεφική ηλικία, τα μωρά χαλούσαν 150-170 πάνες την εβδομάδα. Η εκπαίδευση για την τουαλέτα και των επτά παιδιών επίσης αποδείχθηκε μια τεράστια πρόκληση. Κατά τους πρώτους μήνες, υπήρχαν 60 εθελοντές – συνήθως οκτώ ή εννέα άτομα την ημέρα, που βοηθούσαν την με όλες τις δουλειές.

Είκοσι χρόνια αργότερα, τα επτά μικρά θαύματα – τέσσερα αγόρια και τρία κορίτσια – έχουν μεγαλώσει και ετοιμάζονται να βγουν στον κόσμο.

«Οι αναμνήσεις, οι χαρές, οι λύπες … Είναι αυτό που μας οδήγησε στο σημείο που είμαστε σήμερα και είναι πολύ ξεχωριστό,» δήλωσε η Μπόμπι.

Ο Κένι Τζούνιορ θέλει να ακολουθήσει μια καριέρα ως πολιτικός μηχανικός, ο Τζόελ σπουδάζει την επιστήμη των υπολογιστών και ο Νάθαν θέλει να γίνει επιστήμονας. Ο Μπράντον θα ενταχθεί στον στρατό. Τα κορίτσια προσπαθούν να ακολουθήσουν ελαφρώς διαφορετικές καριέρες. Ενώ η Κέσλει θέλει να σπουδάσει μουσικές τέχνες, η Αλέξις και η Νάταλι αναζητούν μια σταδιοδρομία στα παιδαγωγικά.

Τα επτάδυμα αδέρφια νιώθουν ευγνωμοσύνη που έχουν ο ένας τον άλλο. Αν και οι επτά ακολουθούν τώρα διαφορετικές κατευθύνσεις, θα βρίσκονται πάντα ο ένας για τον άλλον. Μια πραγματικά μοναδική οικογένεια!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share