Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

55χρονη μητέρα κάνει μπάνιο μαζί με την 19χρονη κόρη της - Αδιανόητος ο λόγος (Video)

Σοκ

21 Μαΐου 2020 15:25
55χρονη μητέρα κάνει μπάνιο μαζί με την 19χρονη κόρη της - Αδιανόητος ο λόγος (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία ενδιαφέρουσα συνήθεια έχουν μία μητέρα 55 ετών, με την κόρη της που είναι 19 και μάλιστα έχει γίνει πλέον καθημερινή ρουτίνα τους. Ενώ, την ολική της «μεταμόρφωση» πέτυχε μια 37χρονη μητέρα, η οποία πριν τέσσερα χρόνια ζύγιζε 160 κιλά, έκοψε 5 τροφές και έχασε 70.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψαν τους αρέσει να κάνουν μπάνιο μαζί, καθώς όπως υποστηρίζουν «είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας».

Όλα αυτά αποκαλύφθηκαν στο νέο επεισόδιο της σειράς «sMothered», που προβάλλεται στην Αμερική. Μάλιστα, η 55χρονη μητέρα αναφέρει: «Κάνω μπάνιο με την Brittani από τότε που ήταν 5 χρονών», ενώ τονίζει πως αυτό γίνεται από τότε που η κόρη της, πάθαινε κρίσεις πανικού και έκτοτε δε σταμάτησε ποτέ.

Κλινικά νεκρή μητέρα έφερε στον κόσμο μωρό και... επανήλθε στη ζωή (Video)

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά. Μια μητέρα από το Μιζούρι των ΗΠΑ, υπέστη ανακοπή καρδιάς και θεωρήθηκε κλινικά νεκρή, ενώ βρισκόταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ενώ, μια μητέρα άφησε μόνο το 6 μηνών μωρό της για να χαζέψει στο facebook και το βρέφος πνίγηκε στην μπανιέρα.

Προκειμένου να σώσουν το μωρό, οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική τομή, ενώ λίγη ώρα αργότερα η νεαρή μητέρα επανήλθε στη ζωή! Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Εrica Nigrelli, η οποία είναι καθηγήτρια, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε μέσα στο σχολείο.

Τρεις συνάδελφοι, συμπεριλαμβανομένου του άντρα της, τη βοήθησαν και κάλεσαν ασθενοφόρο. «Η γυναίκα μου είναι έγκυος» είπε ο άντρας της σε κατάσταση πανικού. Μέχρι η Εrica να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι η καρδιά της είχε σταματήσει να λειτουργεί.

Όπως αναφέρει το CNN, οι γιατροί που την παρέλαβαν προχώρησαν σε καισαρική για να σώσουν το μωρό. Το κοριτσάκι που ήρθε στη ζωή ήταν υγιέστατο.

Λίγη ώρα αργότερα, η καρδιά της γυναίκας άρχισε να χτυπά και πάλι! Οι ειδικοί διέγνωσαν υπερτροφική καρδιομυοπάθεια και κράτησαν τη γυναίκα σε καταστολή για πέντε ημέρες, ενώ το μωρό παρέμεινε στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών για δύο εβδομάδες.

Σήμερα, τρεις μήνες μετά, η Erica και η τριών μηνών Elayna Nigrelli είναι καλά στην υγεία τους και ο σύζυγός της δήλωσε στο CNN «Αισθανόμαστε υπέροχα. Η γυναίκα μου επέστρεψε 100%».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share