Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τύλιξε τα κοτσάνια από τις μπανάνες με πλαστική μεμβράνη - Ο λόγος; Εκπληκτικός!

Δοκιμάστε το!

19 Μαΐου 2020 14:53
Τύλιξε τα κοτσάνια από τις μπανάνες με πλαστική μεμβράνη - Ο λόγος; Εκπληκτικός!

Οι μπανάνες είναι ένα φρούτο που καταναλώνεται όλες τις εποχές του χρόνου και είναι ό, τι καλύτερο για εσένα που προσέχεις τη διατροφή σου και θες ένα σνακ γεμάτο ενέργεια αλλά με λίγες θερμίδες. Έχουν αποδειχθεί σωτήριες σε διάφορα θέματα και κυρίως σε θέματα υγείας, δείτε εδώ πως θα φτιάξετε το θαυματουργό ρόφημα με μπανάνα και κανέλα. Ωστόσο, δεν είναι λίγες και οι φορές που οι μπανάνες μας ωρίμασαν σε σημείο που σάπισαν και αναγκαστήκαμε να τις πετάξουμε.

Το Athensmagazine.gr σου βρήκε το μαγικό κόλπο για να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής του αγαπημένου σου φρούτου με μια απλούσταστη κίνηση. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγη πλαστική μεμβράνη. Τύλιξε τα κοτσάνια από τις μπανάνες σου και δες τα να μένουν φρέσκες για το διπλάσιο χρόνο. Πώς γίνεται όμως αυτό;

Με αυτό τον τρόπο εμποδίζετε το αιθυλένιο που απελευθερώνουν από το κοτσάνι τους να φτάσει στην υπόλοιπη μπανάνα και να ωριμάσει πριν την ώρα της. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Τρίβει στα χέρια της μια φλούδα μπανάνας και απαλλάσσεται από το μεγαλύτερο βασανιστήριο του καλοκαιριού

Δύο είναι τα μεγαλύτερα βασανιστήρια του καλοκαιριού, η ζέστη και τα κουνούπια. Για τη ζέστη σίγουρα τρόποι για να απαλλαγείτε υπάρχουν πολλοί. Για τα κουνούπια όμως;

Πόσο ενοχλητική είναι αυτή η επίμονη φαγούρα; Το Athensmagazine.gr σου βρήκε την πιο φυσική λύση για να απαλλαγείς στο λεπτό από τη φαγούρα και την κοκκινίλα που προκαλεί το τσίμπημα ενός κουνουπιού. Η λύση λοιπόν, κρύβεται στην μπανάνα, η οποία έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές θαυματουργή σε θέματα ομορφιάς και υγείας, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε την τέλεια μάσκα για τα μαλλιά σας με βάση τη μπανάνα.

Μόλις λοιπόν νιώσετε το τσίμπημα ενός κουνουπιού, τρίψτε στην περιοχή μια φλούδα μπανάνας, αφήστε την για 10-15 λεπτά. Αφαιρέστε την και επαναλάβετε και σε άλλες επηρεασμένες περιοχές.

Ψέκασε μια φλούδα από μπανάνα με οινόπνευμα και την πίεσε στο πρόσωπο της - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Έχουμε δει άπειρες φορές πως μερικά γιατροσόφια της γιαγιάς ή η θεραπεία με φυσικά υλικά και προϊόντα που υπάρχουν σε κάθε σπίτι αποδεικνύονται σωτήρια και πολύ πιο αποτελεσματικά απ' ότι ένα παυσίπονο. Σήμερα, το Athensmagazine.gr έρχεται να σου δείξει την πιο απλή και φυσική λύση για τις ενοχλητικές ημικρανίες.

Έχουμε δει πολλές φορές μια μπανάνα να πρωταγωνιστεί σε διάφορα γιατροσόφια, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε το θαυματουργό ρόφημα με μπανάνα και κανέλα που θα αλλάξει τη ζωή σας. Η μπανάνα λοιπόν είναι η λύση και για τις ημικρανίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε λίγο οινόπνευμα στη φλούδα και να την αφήστε στο πρόσωπο για 30 λεπτά. Θεωρείται πως οι φλούδες μπανάνας μπορούν να απορροφήσουν τις τοξίνες και να μειώσουν τον πονοκέφαλο με φυσικό τρόπο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share