Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έριξε δυο σταγόνες baby oil πάνω στο αγαπημένο της μενταγιόν - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άναυδοι

Δοκιμάστε το!

19 Μαΐου 2020 13:58
Έριξε δυο σταγόνες baby oil πάνω στο αγαπημένο της μενταγιόν - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άναυδοι

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα κοσμήματα και μια και τα τελευταία χρόνια στις κορυφαίες τάσεις της μόδας ανήκει το layering δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγουμε να φορέσουμε πάνω από δυο κολιέ μαζί με αποτέλεσμα κάποια στιγμή όλες αυτές οι αλυσίδες να μπλεχτούν και εμείς να βασανιζόμαστε ώρες ατελείωτες να λύσουμε το γόρδιο δεσμό. Μην ταλαιπωρείστε άδικα, υπάρχει λύση και βρίσκεται μες στα μάτια σας.

Η λύση κρύβεται στο baby oil που για ακόμη μια φορά θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Τα αγαπημένα μας κοσμήματα χρειάζονται φροντίδα και τι καλύτερο αν μπορούσαμε να το κάνουμε μόνοι στο σπίτι, δείτε το μικρό θαύμα που θα συμβεί αν ρίξετε το κολιέ σας σε ένα μείγμα οδοντόκρεμας και νερού.

Οι αλυσίδες που μπλέκονται είναι κακός μπελάς. Θέλει πολύ ώρα και υπομονή για να τους ξεμπερδέψεις. Αν όμως βάλετε μια σταγόνα βρεφικού λαδιού ακριβώς πάνω στον κόμπο, είναι σαν να το γρασάρετε και αυτό θέλουμε. Έτσι θα χαλαρώσει και θα ξεμπερδευτεί πολύ πιο εύκολα.

Αλείφει με baby oil και ακόμα ένα υλικό την κοιλιά της - Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα το κάνετε αμέσως

Αυτό το κόλπο μπορεί να σώσει πολλούς από εσάς, ενόψει μάλιστα του καλοκαιριού. Θα χρειαστείτε μόνο baby oil, δηλαδή το γνωστό λάδι που βοηθάει και στο μαύρισμα, και αυτό που θα δείτε παρακάτω.

Η συσσώρευση του κοιλιακού λίπους είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Παρόλου όμως, που υπάρχουν μερικά διαθέσιμα εμπορικά προϊόντα , που υπόσχονται την εξάλειψη του, τα περισσότεροι από αυτά δεν είναι αποτελεσματικά. Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μόνο σε μερικές εβδομάδες, ειδικά αν καταναλώνετε και τα σωστά φρούτα.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • Μισό μπουκάλι baby oil
  • Eνάμιση δισκίο καμφορά

Διαδικασία:

Πρώτα θα πρέπει να προσθέσετε την καμφορά στο baby oil και στη συνέχεια ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Θα πρέπει να αφήσετε το μείγμα να καθίσει για τουλάχιστον 2 ημέρες.

Χρήση:

Κάθε βράδυ πριν από το κρεβάτι, ανακατεύετε το μείγμα, και το εφαρμόζετε στην περιοχή που σας ταλαιπωρεί. Απλώστε το, κάνοντας μασάζ με μαλακές και κυκλικές κινήσεις.

Σημείωση:

  • Είναι ανάγκη να πίνετε πολύ νερό, για όσο διάστημα κάνετε τη θεραπεία.
  • Εάν είστε αλλεργικοί στην καμφορά , δεν πρέπει να τη δοκιμάσετε.
  • Εννοείτε και θα ρωτήσετε το γιατρό σας πριν. Το ίντερνετ μπορεί να λέει ότι τρελό κόλπο θέλει,δε μπορούμε να παίζουμε με την υγεία μας όμως
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share