Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το 98% των ανθρώπων δεν μπορεί να εντοπίσει τη ζέβρα ανάμεσα στα γκνου - Εσείς μπορείτε;

Λίγοι τα κατάφεραν

18 Μαΐου 2020 16:38
Το 98% των ανθρώπων δεν μπορεί να εντοπίσει τη ζέβρα ανάμεσα στα γκνου - Εσείς μπορείτε;

Το 98% των ανθρώπων δεν μπορεί να εντοπίσει τη ζέβρα που κρύβεται ανάμεσα στα γκνου. Εσείς μπορείτε να λύσετε το κουίζ;

Μια πραγματική φωτογραφία που απεικονίζει ένα κοπάδι από γκνου, ένα είδος μεγάλου βοοειδούς που συγγενεύει με τα βουβάλια, στη σαβάνα του Maasai Mara της Κένυας έγινε η νέα σπαζοκεφαλιά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Αν καταφέρετε να τη λύσετε μπορείτε να βρείτε εδώ ακόμα μια, που θα σας τρελάνει.

Ο 65χρονος φωτογράφος της άγριας φύσης Ingo Gerlach από το Λουξεμβούργο ήθελε να απαθανατίσει την αγέλη με τα γκνου κατά την ανατολή του ηλίου, την ώρα που βοσκούσαν.

Χρειάστηκε περίπου 2 ώρες και 100 λήψεις, μέχρι ο φωτογράφος να πετύχει την ιδανική. Λίγο αργότερα, όταν κοιτούσε τις φωτογραφίες για να βρει την καλύτερη, συνειδητοποίησε ότι μέσα στο κοπάδι κρυβόταν μια ζέβρα για να γλιτώσει από τα άγρια ζώα της σαβάνας.

Ο φωτογράφος δημοσίευσε τη φωτογραφία στα social media, καλώντας το κοινό να βρει την τέλεια καμουφλαρισμένη ζέβρα.

Δείτε την απάντηση:

Κουίζ: Ποιον αριθμό έχει η θέση που πάρκαρε αυτό το αυτοκίνητο;

Αυτό το απλό κουίζ έχει κάνει πολλούς ανθρώπους να τρελαθούν μέχρι να βρουν την λύση του. Ποιον αριθμό έχει η θέση που πάρκαρε αυτό το αυτοκίνητο;

Χιλιάδες είναι τα κουίζ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με σκοπό να ακονίσουν το μυαλό μας και το Athensmagazine.gr καθημερινά σας φέρνει και ένα νέο, δείτε εδώ το αστυνομικό κουίζ που θα σας αποδείξει αν έχετε ένστικτο ντεντέκτιβ.

Μπορείτε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και αφού μελετήσετε καλά τη φωτογραφία με τις αριθμημένες θέσεις στάθμευσης, να βρείτε σε ποιον αριθμό έχει σταθμεύσει το αυτοκίνητο;

Πρέπει να είστε ιδιαίτερα... πονηροί και θα το βρείτε.

Κουίζ: Μόνο το 5% των ανθρώπων καταφέρνει να εντοπίσει τη γυναίκα σε αυτή τη φωτογραφία

Τον τελευταίο καιρό τα τεστ και τα κουίζ στο διαδίκτυο έχουν την... τιμητική τους. Άλλα μαθηματικών, άλλα παρατηρητικότητας κι άλλα ψυχολογίας.

Όταν ένας καλλιτέχνης body painting ανέβασε την φωτογραφία αυτή, προκαλώντας μας να ‘βρούμε την γυναίκα στην εικόνα», σχεδόν κανείς δεν κατάφερε να βρει την γυναίκα που ήταν βαμμένη. Πολλοί λένε πως αν καταφέρετε να βρείτε την γυναίκα στην εικόνα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, τότε έχετε ασυνήθιστα υψηλό IQ. Αν πάλι είστε παίκτης... ψυχολογίας, δείτε εδώ το τεστ με το παγάκι στην έρημο που σίγουρα πρέπει να κάνετε.

Εσείς καταφέρατε να την βρείτε; Δεν θα σας το χαλάσουμε αν θέλετε να συνεχίσετε να την ψάχνετε. Tο μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι πως έχει καμουφλαριστεί για να μην ξεχωρίζει από το περιβάλλον.

Ειλικρινά, ούτε εμείς καταφέραμε να την εντοπίσουμε. Άλλη μία οπτική οφθαλμαπάτη! Πώς σας φάνηκε η τέχνη του συγκεκριμένου ζωγράφου; Εσείς καταφέρατε να εντοπίσετε την γυναίκα στην εικόνα;

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share