Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γέμισε ένα βάζο με baby oil και βούτηξε μέσα μια παλιά φωτογραφία - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Μοναδική κατασκευή!

18 Μαΐου 2020 08:15
Γέμισε ένα βάζο με baby oil και βούτηξε μέσα μια παλιά φωτογραφία - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Οι κατασκευές DIY τον τελευταίο καιρό έχουν την τιμητική τους μιας και με αντικείμενα που έχεις σπίτι σου και μέχρι πρότινος θεωρούσες άχρηστα μπορείς να δημιουργήσεις κάτι πολύ όμορφο με ελάχιστα χρήματα. Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες τέτοιες κατασκευές που μπορούν να ομορφύνουν το χώρο μας, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι μπορείτε να φτιάξετε με λίγο τσιμέντο και μια παγοθήκη.

Σήμερα, το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς έναν μοναδικό τρόπο να αξιοποιήσετε τις παλιές σας φωτογραφίες και να φτιάξετε τις πιο ευφάνταστες και εντυπωσιακές κορνίζες.

Θα χρειαστείτε βάζα, baby oil, glitter, χάντρες, διακοσμητικά για κάθε εποχή ξεχωριστά, πιστόλι σιλικόνης, διάφανη ταινία και τις αγαπημένες φωτογραφίες σας.

Αρχικά, κόψτε τη φωτογραφία στο μέγεθος που θέλετε, αφήνοντας λίγο παραπάνω χώρο στο κάτω μέρος. Έπειτα καλύψτε και τις δύο πλευρές με την διάφανη ταινία.

Κόψτε την περιττή ταινία και σιγουρευτείτε ότι η φωτογραφία σας είναι εντελώς προστατευμένη. Βγάλτε το καπάκι από το δακτύλιο του βάζου.

Χρησιμοποιώντας την κόλλα, στερεώστε την φωτογραφία στο καπάκι, αφήνοντας αρκετό χώρο για τη διακόσμησή του. Διπλώνοντας ελαφρά την φωτογραφία, κολλήστε την καλά. Προσπαθήστε να κρατήστε τη φωτογραφία μέσα στα όρια από το καπάκι. Μόλις στεγνώσει η κόλλα, η φωτογραφία θα πρέπει να είναι σε θέση να στέκεται από μόνη της.

Χρησιμοποιήστε την κόλλα για να κολλήσετε τα εποχιακά διακοσμητικά στο χώρο πάνω στο καπάκι που έχει απομείνει.Για την εποχή του καλοκαιριού χρησιμοποίησα πλαστικούς φοίνικες. Έπειτα, κολλήστε τις χρωματιστές χάντρες με τρόπο έτσι ώστε να καλυφθεί η βάση από το καπάκι.

Όσο στεγνώνει η κόλλα, γεμίστε το βάζο με baby oil. Βάλτε χρωματιστό glitter για να δημιουργήσει την αίσθηση του χιονιού. Ανάλογα την εποχή χρησιμοποιήστε και διαφορετικού χρώματος glitter. Μετά, βάλτε την φωτογραφία μέσα στο βάζο με το λάδι.

Σίγουρα όποιος δει αυτή την κατασκευή θα τη ζηλέψει και θα τη θαυμάσει και σίγουρα θα θελήσει να φτιάξει κι εκείνος μια ίδια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share