Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νόμιζε ότι είχε βρει τον ιδανικό άνδρα αλλά...4 χρόνια μετά το γάμο ανακάλυψε το ανατριχιαστικό μυστικό του

Διέλυσε το γάμο της μετά από αυτό

16 Μαΐου 2020 16:40
Νόμιζε ότι είχε βρει τον ιδανικό άνδρα αλλά...4 χρόνια μετά το γάμο ανακάλυψε το ανατριχιαστικό μυστικό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τρομακτική ανακάλυψη έκανε η γυναίκα στην παρακάτω ιστορία, και μάλιστα 4 χρόνια μετά το γάμο τους. Ο άνδρας της δεν ήταν αυτός που νόμιζε...

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος καταλαβαίνει ότι έχει παντρευτεί τον λάθος άνθρωπο, αφού όπως θα δείτε εδώ γίνονται τρομακτικές αποκαλύψεις ακόμα και στην πρώτη νύχτα του γάμου. Μια γυναίκα από την Φλόριντα κάλεσε την αστυνομία όταν ανακάλυψε ότι ο φίλος της σκότωσε τους γονείς του και τον μικρότερο αδερφό του σε ηλικία 14 ετών. Η δασκάλα Κάντι γνώρισε τον Τζοβάν Κολιέρ σε μια παραλία της Φλόριντα, σύμφωνα με το ΑBC News.

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας,» δήλωσε η Κάντι . «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. ήταν πολύ γοητευτικός, γλυκός και αστείος.» Η Κάντι πρόσθεσε ότι η ίδια και ο Κολιέρ είχαν μετακομίσει πρόσφατα στη περιοχή του St. Petersburg, και ήθελαν να κάνουν έναν νέο ξεκίνημα. «Έψαχνα κάποιον για να μοιραστώ τη ζωή μου,» εξηγεί η Κάντι . «Μου έλειπε ένας σύντροφος.»

«Έχω περάσει πολλές δύσκολες στιγμές, πολλούς θανάτους στην οικογένειά μου. Εκείνη την μέρα στη παραλία, μου είπε ότι οι γονείς του είχαν σκοτωθεί σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα από μεθυσμένο οδηγό. Πάντα ένιωθε σα να του λείπει κάτι.»

Η Κάντι αργότερα έμαθε ότι αυτοί οι γονείς ήταν θετοί. Η βιολογική μητέρα του Κολιέρ αργότερα επανασυνδέθηκε μαζί του. Αλλά το 2009, η σχέση της Κάντι και του Κολιέρ διαλύθηκε όταν η Κάντι ανακάλυψε το προφίλ του σε ένα ιστοσελίδα γνωριμιών.

«Τον ανάγκασα να μετακομίσει και το έκανε. Διέλυσα τη σχέση μας.» «Ήταν εφιάλτης. Ζούσα έναν εφιάλτη.» Τότε ο Κολιέρ άρχισε να παρακαλεί την Κάντι να τον δεχτεί πίσω.

«Έστελνα τρελά e-mail,» δήλωσε ο Κολιέρ . «Δε θυμάμαι ούτε τα μισά από αυτά. Έπινα βότκα με χάπια κάθε πρωί. Κακή ιδέα.»

Η Κάντι έβγαλε περιοριστικά μέτρα εναντίον του Κολιέρ , όταν εκείνος την απείλησε δημόσια με ένα μαχαίρι. «Κοιμόμουν μόνο δύο-τρεις ώρες το βράδυ. Καθόμουν στον καναπέ και φυλούσα την πόρτα.»

Τότε μια μέρα, η Κάντι έλαβε ένα email που έλεγε ότι ο Κολιέρ είχε κρεμαστεί σε ένα ξενοδοχείο. «Σκέφτηκα ότι αν έπρεπε κάποιος να το γνωρίζει, αυτό το άτομο είναι η βιολογική του μητέρα. Την κάλεσα και ο πατριός του Joe σήκωσε το τηλέφωνο. Μου είπε «Γνωρίζεις για τους φόνους, έτσι δεν είναι;» Έπαθα σοκ.»

Ο Κολιέρ , που είχε αλλάξει το όνομά του σε Peter Zimmer, έμεινε σε φυλακή ανηλίκων για τέσσερα χρόνια για τη δολοφονία των γονιών του και του μικρότερου αδερφού του όταν ήταν 14 ετών.

Πιο πρόσφατα, ο Κολιέρ παραδέχτηκε την ενοχή του καθώς το 2010 παρακολουθούσε την πρώην σύντροφό του και της είχε στείλει ένα νεκρό γουρούνι και μοιράστηκε τις προσωπικές πληροφορίες και φωτογραφίες της σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Φυλακίστηκε για 3 χρόνια γι’ αυτό.

Το 2015, ο Κολιέρ παραδέχτηκε την ενοχή για παρενόχληση τριών γυναικών, μεταξύ των οποίων μια πρώην αρραβωνιαστικιά. Ο Κολιέρ φυλακίστηκε για 30 μέρες για αυτές τις παραβάσεις.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share