Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έσκαβαν έναν αρχαίο τάφο μέχρι που "κοκκάλωσαν" με αυτό που βρήκαν - Θα πάθετε σοκ!

Αδιανόητο!

14 Μαΐου 2020 13:43
Έσκαβαν έναν αρχαίο τάφο μέχρι που

Σοκ έπαθαν δυο αρχαιολόγοι όταν σκάβοντας έναν τάφο "έπεσαν" πάνω στο πιο περίεργο αντικείμενο που θα μπορούσε να βρει κανείς. Αυτή όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που κάτι περίεργο βρισκόταν θαμμένο μέσα σε έναν τάφο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν οι συγγενείς ενός νεκρού άνοιξαν τον οικογενειακό τους τάφο.

Η ομάδα των αρχαιολόγων, επικεφαλής της οποίας ήταν η Μαρίνα Κιλουνόφσκαγια του St Petersburg Institute of Material History Culture της Αγίας Πετρούπολης, έμεινε εκστασιασμένη από την ανακάλυψη του τάφου της Νατάσα.

Κυρίως εντυπωσιάστηκε από ένα αντικείμενο από γαγάτη που βρέθηκε σε αυτόν, στολισμένο με ημιπολύτιμους λίθους και διαστάσεων 17,8 x 8,9 εκ., καθώς, κατά τα λεγόμενά τους, μοιάζει με iPhone.

«Η ταφή της Νατάσα μαζί με ένα iPhone της εποχής των (νομάδων) Σιονγκ-νου παραμένει το πιο ενδιαφέρον στοιχείο σε αυτό το νεκροταφείο» δήλωσε ο αρχαιολόγος Πάβελ Λέους που συμμετείχε στις αρχαιολογικές έρευνες.

Έσπευσε να διευκρινίσει ότι το αντικείμενο «ήταν μέρος της ζώνης που φορούσε η γυναίκα όταν τάφηκε». Μάλιστα, η ζώνη ήταν στολισμένη με αρχαία κινεζικά νομίσματα, χάρη στα οποία οι αρχαιολόγοι μπόρεσαν να προσδιορίσουν με ακρίβεια ότι η γυναίκα πέθανε πριν από 2.137 χρόνια.

Έκλεισαν το φέρετρο και το τοποθέτησαν μέσα στον τάφο - Έπαθαν σοκ όταν είδαν το πτώμα να κουνιέται μέσα...

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο κατά την διάρκεια μιας χριστιανικής κηδείας στο Μανάντο της Ινδονησίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο φαίνεται το πτώμα να χαιρετάει μέσα από το φέρετρο, αφού το έβαλαν μέσα στον τάφο.

Το βίντεο δείχνει τους συγγενείς πάνω από τον τάφο, να θρηνούν. Ο ιερέας λέει “Ο Σωτήρας είπε πως «είμαι η ανάσταση και η ζωή. Όποιος πιστεύει σε μένα θα συνεχίσει να ζει παρόλο που θα είναι πεθαμένος»”.

Τότε μπορούμε να δούμε πίσω από το γυαλί στο φέρετρο να κουνιέται ένα χέρι και τα δάχτυλά του, σαν να χαιρετάει τους συγγενείς του. Το βίντεο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και έχει γίνει viral. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι παραπλάνηση, ή ότι ο άνθρωπος είναι ζωντανός στην πραγματικότητα. Δεν είναι το μόνο περίεργο που έχει παρατηρηθεί σε ένα νεκροταφείο, αφού όπως θα δείτε εδώ, ακόμα κάτι σοκαριστικό συνέβη όταν μια γυναίκα επισκέφθηκε τον νεκρό της σύζυγο.

Η επιστήμη ωστόσο λέει πως το πτώμα ίσως κινήθηκε λόγω των αλλαγών που υφίστανται οι σύνδεσμοι κατά την αποσύνθεση. Μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Medical News Today τον Σεπτέμβριο του 2019, υποστηρίζει πως το ανθρώπινο σώμα είναι πιθανό να κινηθεί και μετά τον θάνατο.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share