Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

52χρονη μοιάζει εύκολα για 30χρονη: Αυτό είναι το μεγάλο της μυστικό

Απίστευτο

14 Μαΐου 2020 08:52
52χρονη μοιάζει εύκολα για 30χρονη: Αυτό είναι το μεγάλο της μυστικό

Η γυναίκα που κανείς δεν πιστεύει την ηλικία της. Είναι 52 ετών και μοιάζει αρκετά νεότερη. Πρόκειται για την Πάμπελ Τζέικομπς την οποία ξεχώρισε η Daily Mail για τον παραπάνω λόγο.

«Οι άνδρες σχολιάζουν διαρκώς την εμφάνισή μου. Όταν ακούν την ηλικία μου λένε ”δεν σε πιστεύω” ή ”λες ψέματα” . Πάντα τους απαντώ ”γιατί να σας λέω ψέματα;”», τονίζει η ίδια.

Οπως εξηγεί η γυναίκα, τόσο η μητέρα της όσο και η αδελφή της μοιάζουν, όπως και αυτή, πολύ μικρότερες από την ηλικία τους. Εξηγεί έτσι ότι η νεανική της εμφάνιση οφείλεται σε ένα ποσοστό στα καλά γονίδια. Αλλά και στην υγιεινή διατροφή και τη συστηματική άσκηση. Και στο λάδι καρύδας που τρώει διαρκώς και με τα πάντα.

Εκτός αυτών εξομολογείται ότι μια φορά την εβδομάδα κάνει σάουνα και χαμάμ, κάνει απολέπιση στο πρόσωπό της κάθε δεύτερη ημέρα και δεν πάει πουθενά χωρίς το αντηλιακό της. Το οποίο μάλιστα είναι της ελληνικής μάρκας «Κορρές». Μια υπόθεση που θυμίζει πολύ την αντίστοιχη με την 30χρονη μητέρα που δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία και όλοι την έκραξαν.

Η γυναίκα που παραμένει νέα

Το γεγονός ότι το πρόσωπό της παραπέμπει σε 20άρα δεν σημαίνει, βέβαια, ότι συμπεριφέρεται και έτσι. «Υπάρχουν όρια, πόσο μάλλον όταν έχεις ένα γιο 21 ετών», εξηγεί η γυναίκα. Συγχρόνως προσθέτει ότι «Το πιο εξτρίμ πράγμα που κάνω είναι να βάλω το τζιν σορτς μου και να πάω ως τον κήπο».

Περιγράφει, επίσης, και κάποια αστεία περιστατικά, όπως όταν κάποιος την πέρασε για φίλη του γιου της. Πριν μερικά χρόνια, αγόραζε σιδηροδρομικό εισιτήριο ο ταμίας την ρώτησε αν είναι φοιτήτρια και αν έχει πάσο!


Η γυναίκα πάντως σημειώνει ότι παρά τη νεανική της εμφάνιση έχει αρχίσει να παρατηρεί κάποια σημάδια γήρανσης όπως ότι κουράζεται πιο εύκολα από πριν.

Στο λάδι καρύδας μάλιστα πιστεύει ότι οφείλεται και η λαμπερή της επιδερμίδα. «Η μητέρα μου το χρησιμοποιούσε για τα μαλλιά και το δέρμα μας όταν ήμασταν μικρά παιδιά. ‘Ετσι έμαθα και το χρησιμοποιώ και εγώ», λέει και εξηγεί ότι το χρησιμοποιεί σχεδόν παντού. Στο μαγείρεμα, στον καφέ, για την αφαίρεση του μέικ απ, ως θεραπεία για τα μαλλιά και στο σώμα της δυο φορές την ημέρα ως ενυδατική κρέμα.

Επίσης, αποφεύγει τα σταρένια προϊόντα όπως το ψωμί και τα ζυμαρικά. Της προκαλούν φούσκωμα, ενώ δεν τρώει φρούτα γιατί περιέχουν ζάχαρη. «Ακολουθώ τον κανόνα του 80/20. Το 80% αυτών που τρώω είναι υγιεινά και τα υπόλοιπα είναι λιχουδιές όπως πουτίγκες, αλκοόλ, ή σοκολάτα», προσθέτει. Επίσης, αποφεύγει οτιδήποτε χημικό και μια φορά την εβδομάδα κάνει μπάνιο με ροζ αλάτι Ιμαλαΐων για να φύγουν οι τοξίνες.

Καταλήγοντας τονίζει ότι το μυστικό της αιώνιας νεότητας είναι να χαμογελάει κανείς κάθε μέρα. «Κάνω αυτά που με κάνουν να νιώθω καλά και μου δίνουν αυτοπεποίθηση. Δεν είμαι τέλεια, έχω ελαττώματα όπως όλοι αλλά είμαι ευγνώμων για όσα έχω», καταλήγει.

H Tζέικομπς στα 29 της!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share