Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

30χρονη μητέρα δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία και όλοι την έκραξαν - Μόλις την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε

Τι ήταν αυτό που εξόργισε;

13 Μαΐου 2020 11:19
30χρονη μητέρα δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία και όλοι την έκραξαν - Μόλις την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε

Μια 30χρονη μητέρα δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία και τα σχόλια πήραν φωτιά. Μόλις την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε και το λόγο.

Μια φωτογραφία μπορεί να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για διαφορετικούς λόγους, όπως έκανε και αυτή η φωτογραφία μια άλλης μητέρας με μπικίνι. Μία Αμερικανίδα blogger όμως που υποστηρίζει το συντηρητικό κόμμα των Ρεπουμπλικάνων και μαμά ήρθε αντιμέτωπη με την αποδοκιμασία του κόσμου όταν δημοσίευσε στο Twitter φωτογραφία του εαυτού της να κρατάει ένα αυτόματο όπλο AR-15 και μία βίβλο, ενώ στο βάθος είχε κρεμασμένη μια Αμερικάνικη σημαία.

Η Χόλι Φίσερ αρχικά προκάλεσε διαμάχη στο Διαδίκτυο όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία του εαυτού της να στέκεται μπροστά από ένα κατάστημα Hobby Lobby, φορώντας ένα μπλουζάκι που υποστηρίζει τη ζωή και κατά συνέπεια αντιτίθεται στο δικαίωμα της έκτρωσης, γεγονός που έγινε σύντομα μετά από απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να επιτρέπει στο συγκεκριμένο κατάστημα και σε άλλους εργοδότες με θρησκευτικές πεποιθήσεις να μην προσφέρουν στους υπαλλήλους πρόσβαση σε κλινικές εκτρώσεων και στον έλεγχο των γεννήσεων.

Η λεζάντα που εξόργισε

«Προσοχή Δημοκρατικοί: Μη κοιτάζετε αυτή τη φωτογραφία. Το κεφάλι σας μπορεί να εκραγεί,» έγραψε η Φίσερ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μετά από τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε, η Φίσερ αποφάσισε να προκαλέσει ακόμα περισσότερο ποζάροντας μπροστά από την Αμερικανική σημαία και κρατώντας ένα πολυβόλο όπλο και την Βίβλο. Η Φίσερ δήλωσε στο κανάλι Fox News ότι αποφάσισε να δημοσιεύσει την δεύτερη φωτογραφία, επειδή μετά την πρώτη φωτογραφία ο κόσμος της έλεγε «Το μόνο που σου λείπει είναι το όπλο ή η Βίβλος ή η σημαία.»

«Κρατάω στα χέρια μου τα δικαιώματά μου,» δήλωσε η Φίσερ στο Fox News. «Και όλα εκπροσωπούν την ελευθερία.»

Μετά την δημοσίευση της viral φωτογραφίας, η Φίσερ δέχτηκε πολλές αρνητικές αντιδράσεις. Μία από αυτές ήταν ένα διαδικτυακό meme που δείχνει την φωτογραφία της δίπλα στην Sherafiyah Lewthwaite, μια γυναίκα τρομοκράτη του ISIS, που κρατάει ένα αυτόματο όπλο και στο άλλο χέρι κρατάει το Κοράνι. Το meme έχει ως τίτλο «Εξηγήστε τη διαφορά».

«Είναι σοκαριστικό για μένα που ο κόσμος συγκρίνει κάποιον που στέκεται μπροστά από την σημαία μας, που εκπροσωπεί την ελευθερία την Μέρα της Ανεξαρτησίας, ενώ κρατάω στα χέρια μου όλα όσα μου προσφέρει το Σύνταγμα,» δήλωσε η Φίσερ . «Με συγκρίνουν με μια γυναίκα που εκπροσωπεί το αντίθετο. Μισεί τα πάντα για αυτή τη χώρα και θα μας σκότωνε αν είχε την ευκαιρία.»

Παρά τις αρνητικές αντιδράσεις, η Φίσερ εξακολουθεί να υπερασπίζεται τις αμφιλεγόμενες φωτογραφίες της και δηλώνει ότι δε θα σταματήσει να εκδηλώνει τις χριστιανικές και πολιτικές της πεποιθήσεις.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share