Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Φοβερό: Ο λόγος που υπάρχει τρύπα στην κουτάλα για τα μακαρόνια θα σας αφήσει άφωνους

Απίστευτο!

12 Μαΐου 2020 17:46
Φοβερό: Ο λόγος που υπάρχει τρύπα στην κουτάλα για τα μακαρόνια θα σας αφήσει άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φοβερός είναι, θα έλεγε κανείς, ο λόγος που υπάρχει τρύπα στην κουτάλα των μακαρονιών και θα σας αφήσει άφωνους.

Πολλές φορές, λοιπόν, επιχειρώντας να φτιάξουμε μακαρόνια και να πετύχουμε τη μερίδα που θέλουμε, το κάνουμε κατά προσέγγιση, δηλαδή «με το μάτι» ή με άλλο τρόπο. Υπάρχει, όμως, ένας, που σας εγγυάται ότι θα έχετε την τέλεια μερίδα.

Ποιος είναι; Μα φυσικά η κουτάλα των μακαρονιών, για τα οποία ίσως πρέπει να μάθετε 4+1 λάθη, που όλοι κάνουμε.

Για να μετρήσετε μια μερίδα μακαρόνια, το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε την τρύπα στη μέση της κουτάλας των μακαρονιών με τα ζυμαρικά. Εάν θέλετε να μαγειρέψετε για δύο άτομα, κάντε το αυτό δύο φορές.

Βούτηξε τα πόδια της σε νερό που είχε βράσει μακαρόνια - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Το νερό στο οποίο έχουν μαγειρευτεί μακαρόνια είναι γεμάτο άμυλο, το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα. Σε τι μπορεί όμως να μας χρησιμεύσει και για ποιο λόγο δεν πρέπει να το πετάμε;

Το νερό από τα μακαρόνια μπορεί να κάνει τα πιο απίστευτα θαύματα σε θέματα υγείας και ομορφιάς, δείτε εδώ πόσο ευεργετικό είναι για τα μαλλιά σας. Το ίδιο νερό μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και για να κάνετε ποδόλουτρο.

Για όσους πάσχουν από πρησμένα πόδια μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα ποδόλουτρο χρησιμοποιώντας ζεστό νερό ζυμαρικών. Τόσο το ζεστό νερό όσο και τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει, θα αναζωογονήσουν τα πόδια σας σε χρόνο μηδέν. Μην επενδύετε λοιπόν σε άλατα και προϊόντα ειδικά για την περιποίηση των ποδιών σας λίγο νερό από τα μακαρόνια σας αρκεί.

Ρίχνετε τυρί πάνω στα μακαρόνια; Συνδυασμός «θάνατος» - Μην το ξανακάνετε!

Ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα είναι και τα μακαρόνια με τυρί. Δυστυχώς όμως, ο συνδυασμός είναι «θάνατος» για τον οργανισμό μας και θα πρέπει να αποφεύγεται. Επίσης, αυτό που κάνουμε οι περισσότεροι είναι ότι βάζουμε ελαιόλαδο στα μακαρόνια, ωστόσο πρέπει να το σταματήσετε αμέσως!

Πώς λειτουργεί αυτό – τα μακαρόνια είναι πλούσια σε άμυλο, το οποίο έχει διαφορετικό χρόνο πέψης από την πρωτεΐνη, οπότε η καθυστέρηση θα οδηγήσει σε αναπόφευκτη ζύμωση και περαιτέρω πεπτικά προβλήματα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share