Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραβούσε ένα βίντεο όταν η κάμερα κατέγραψε μια φιγούρα από πίσω - Θα ανατριχιάσετε όταν το δείτε...

Τι είναι τελικά;

12 Μαΐου 2020 11:28
Τραβούσε ένα βίντεο όταν η κάμερα κατέγραψε μια φιγούρα από πίσω - Θα ανατριχιάσετε όταν το δείτε...

Μόλις ανεβάσετε το βίντεο στο TikTok, όλοι οι ακόλουθοί άρχισαν αμέσως να επισημαίνουν μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια που δεν είχατε παρατηρήσει προηγουμένως. Κάτι, ή κάποιος, κρυβόταν στο παρασκήνιο του βίντεο. Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα στο Athensmagazine.gr

Αυτό ακριβώς συνέβη στον 22χρονο χρήστη TikTok, Reu, γνωστό ως @reubix_cube στην εφαρμογή, ο οποίος είπε ότι "έμεινε" όταν ανέβασε το «τρομακτικό» βίντεο το Σαββατοκύριακο μαζί με τη λεζάντα: «lmao i Είμαι μόνος στο σπίτι, οπότε έμαθα έναν χορό tiktok. Σας αγαπώ, αλλά που βαδίζει η ζωή μου »

Σε αυτό, χορεύει μαζί με το Say So της Doja Cat, αλλά δεν ήταν οι χορευτικές κινήσεις του που τράβηξαν την προσοχή των ακόλουθων του. Αντ 'αυτού, περίπου στα τέσσερα δεύτερα, παρατήρησαν μια σκιασμένη φιγούρα που κρύβεται στο παρασκήνιο στις σκάλες του, σαν αυτή που κατέγραψε και μια κάμερα ασφαλείας.

Καθώς ο Reu, από τον Καναδά, αλλάζει θέση και αρχίζει να κουνάει τα χέρια του, η φιγούρα φαίνεται να σκάει το κεφάλι της στη γωνία, αν και μόνο για ένα δευτερόλεπτο.

Τι είπε ο ίδιος

Ο Reu δημοσίευσε αργότερα μια σειρά από βίντεο που ενημέρωσε τους οπαδούς του για την κατάσταση, αρχικά ευχαριστώντας όλους για την ανησυχία τους και λέγοντας: «Είμαι κάπως περίεργα αυτή τη στιγμή και δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα.»

Στη συνέχεια είπε ότι θα απαντούσε σε μερικές ερωτήσεις σε ένα μεταγενέστερο βίντεο, συμπεριλαμβανομένης μιας που του ρώτησε πώς ήταν τόσο ήρεμος αυτή τη στιγμή. Απάντησε: «Δεν είμαι, σχεδόν δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ».

Ο 22χρονος είπε ότι «δεν ανησυχεί» για την προοπτική κάτι υπερφυσικού που ζει στο σπίτι του, προσθέτοντας: «Η ιδέα να είναι κάτι υπερφυσικό δεν με τρομάζει καθώς είχα πολλές εμπειρίες με το παραφυσικό ενώ μένω εδώ.

Συνέχισε: Τίποτα δεν έχει παρουσιαστεί ως επιβλαβές ή κακόβουλο, επομένως δεν ανησυχώ για αυτό.

Ο Reu απάντησε επίσης σε ισχυρισμούς ότι έκανε όλο το θέμα για προσοχή, λέγοντας στην UNILAD: «Αν ήθελα να φτιάξω ένα βίντεο για να γίνω viral, θα είχα τελειοποιήσει τον χορό ή τουλάχιστον θα έκανα τον εαυτό μου να φαίνεται λίγο πιο ευπαρουσίαστο».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share