Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

6χρονο κορίτσι είχε αφόρητους πονοκεφάλους και τα μάτια του έτσουζαν - Θα "παγώσετε" όταν δείτε τι ανακάλυψαν

Θα ανατριχιάσετε

12 Μαΐου 2020 11:09
6χρονο κορίτσι είχε αφόρητους πονοκεφάλους και τα μάτια του έτσουζαν - Θα

Αυτό το κορίτσι είχε πονοκεφάλους και ένιωθε να μάτια της να καίνε, αλλά δεν μπορούσαν να καταλάβουν το λόγο. Δείτε στο Athensmagazine.gr τι ανακάλυψαν.

Ανακαλύφθηκε ένας σκαθάρι να τριγυρνάει γύρω από το κεφάλι ενός 6 χρονου μικρού κοριτσιού, της Σιμπικάια Μόνκ, και είναι ένα από τα πιο σοκαριστικά πράγματα που μπορεί να συμβεί σε κάποιον. Η μαμά της, Κρις, ανακάλυψε το έντομο σε μέγεθος φασολιού πίσω από το μάτι της κόρης της, για αυτό και πρέπει να προσέχετε αφού ακόμα και ένα μικρό πρήξιμο στο μάτι μπορεί να είναι πιο σοβαρό.

Υπενθυμίζοντας το φρικτό περιστατικό, υπενθύμισε πώς η Σιμπικάια ξύπνησε στη μέση της νύχτας κλαίγοντας στις 29 Απριλίου, λέγοντας ότι το μάτι της έκαιγε.

Το έντομο μπήκε στο μάτι της το προηγούμενο απόγευμα, μόλις στις 1:30 π.μ. όταν η Κρις, 40 ετών, ανακάλυψε ένα «μαύρο πράγμα» στο μάτι του παιδιού της και σχεδόν είχε μια κρίση πανικού.

Νομίζοντας ότι ήταν αυγά πεταλούδας και ότι θα χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση, οι γονείς της τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Το σκαθάρι έπεσε φυσικά από το μάτι του νεαρού κοριτσιού μερικές ώρες αργότερα.

Οι γιατροί είπαν ότι το μαύρο σκαθάρι είχε μπει κάτω από το βλέφαρο του νεαρού, περπάταγε κατά μήκος του βολβού της και στη συνέχεια χρειάστηκε εννέα ώρες για να πεθάνει πριν το σώμα της μπορέσει να το απορρίψει.

Παρά το γεγονός ότι ένας σκαθάρι μόλις έπεσε από τα μάτια της, η Σιμπικάια παρέμεινε ήρεμη, το κοίταξε και τον ονόμασε Τοντ. Στη συνέχεια, το νεαρό κορίτσι κάλεσε τις νοσοκόμες να παίξουν μάτι μαζί της λέγοντας, «Κατασκοπεύω με το μάτι μου.»

Σοκαριστικό: Δεν πίστευαν ούτε οι γιατροί αυτό που είχε μέσα στο μάτι! (photo)

Δεν πίστευαν ούτε οι γιατροί αυτό που είχε μέσα στο μάτι του ένας άνδρας!Ο Κρις Πράτερ ζει στο Κεντάκι των ΗΠΑ. Είναι χειριστής αλυσοπρίονου και συχνά εργάζεται ως υλοτόμος.

Η ρουτίνα της δουλειάς κυλούσε ομαλά μέχρι που μια ημέρα ο Κρις ένιωσε ένα πολύ δυνατό πόνο στο μάτι. Δεν έδωσε σημασία, καθώς συχνά-πυκνά, ένιωθε ενοχλήσεις από τα πριονίδια που έπεφταν από τα κομμένα δέντρα.

Ο πόνος δεν υποχωρούσε και το μάτι του Κρις γινόταν κόκκινο. Μετά από αρκετές επισκέψεις στον γιατρό, ο Κρις αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί μόλις ανακάλυψαν τι υπήρχε στο μάτι του υλοτόμου, έπαθαν πραγματικό σοκ!

Ένα τσιμπούρι είχε μπει στο μάτι του, ωστόσο αφαιρέθηκε χωρίς να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα στον άτυχο άντρα

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share