Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αφού πέθανε ο άνδρας της έβγαλε αυτή την φωτογραφία - Παρατηρήστε όμως τα πόδια της...

Τι άλλαξε;

12 Μαΐου 2020 07:15
Αφού πέθανε ο άνδρας της έβγαλε αυτή την φωτογραφία - Παρατηρήστε όμως τα πόδια της...

Αυτή η γυναίκα μετά τον θάνατο του άνδρα της έκανε κάτι που της άλλαξε την ζωή. Παρατηρήστε την παρακάτω φωτογραφία και θα καταλάβετε.

Ο σύζυγος της Τζάστιν Μακ-κέιμπ, ο Τζον Πόλ, αυτοκτόνησε, και μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε χάσει και την μητέρα της. Οι δύο θάνατοι της στοίχισαν πάρα πολύ, όμως δεν τα έβαλε κάτω. Η Τζάστιν πέρασε τους επόμενους τρεις μήνες θρηνώντας, όταν φίλοι και οικογένειά της έκαναν μια πρόταση. Σκέφτηκαν ότι η γυμναστική θα μπορούσε να την αλλάξει.

Η μητέρα δύο παιδιών έβγαλε μια φωτογραφία της, καθώς ξεκινούσε το νέο της ταξίδι στη ζωή, όπως έκανε και αυτή η γυναίκα, η οποία έχασε 63 κιλά. Τότε το συνειδητοποίησε. Η Τζάστιν μετά την απώλεια των αγαπημένων της προσώπων σταμάτησε να φροντίζει τον εαυτό της, και ήταν παχύσαρκη, ζυγίζοντας πάνω από 140 κιλά.

Η αλλαγή

“Το διάστημα που πέθανε ο σύζυγός μου ήταν τραγικό. Ήταν χειρότερα, επειδή όχι πολύ καιρό πριν πέθανε και η μητέρα μου. Το να αυτοκτονήσει το αγαπημένο μου πρόσωπο και οι μετέπειτα στιγμές είναι ένα από τα πιο τραγικά και δυσάρεστα πράγματα που μπορεί να ζήσει κάποιος,” τόνισε η Τζάστιν . “Οι selfies που έβγαζα κάθε μέρα για ένα χρόνο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα. Ξεκίνησα τη περίοδο που ακόμα θρηνούσα, φαινόμουν τόσο χαμένη και πληγωμένη.”

Η Τζάστιν ξεκίνησε τα φωτογραφίζει τον εαυτό της κάθε μέρα. Κάθε φωτογραφία κατέγραφε τη πρόοδο που έκανε στην απώλεια βάρους, και μετά από 365 μέρες, είχε χάσει 56 κιλά. Αλλά η ιστορία της δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι η εμφάνιση είναι πηγή ευτυχίας. Είχε να κάνει με την αντιμετώπιση των φόβων της, όλους τους φόβους που θα προσπαθούσε να διώξει, στρέφοντας προς το φαγητό. Η μητέρα είχε επίσης και υψοφοβία. Έτσι ξεκίνησε να κάνει ελεύθερες πτώσεις με αλεξίπτωτο.

“Ήξερα ότι αν επιβίωνα ζώντας χωρίς τον σύζυγό μου και τη μητέρα μου, τότε θα ωθούσα τα όρια μου στα άκρα και θα αντιμετώπιζα όλους τους φόβους μου, για να ζήσω μια ζωή για την οποία θα ήταν περήφανοι.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share