Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

24χρονο μοντέλο αποφάσισε να τρώει συνέχεια Nutella και πήρε επίτηδες 24 κιλά - Ο λόγος θα σας αφήσει άναυδους

Απίστευτο!

10 Μαΐου 2020 19:15
24χρονο μοντέλο αποφάσισε να τρώει συνέχεια Nutella και πήρε επίτηδες 24 κιλά - Ο λόγος θα σας αφήσει άναυδους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο είναι αυτό που αποφάσισε να κάνει ένα 24χρονο μοντέλο στη Σουηδία, το οποίο έτρωγε συνέχεια Nutella για έναν αδιανόητο λόγο, που θα σας αφήσει άναυδους.

Η 24χρονη Natasha Crown, από το Γκέτεμποργκ, είχε προηγουμένως πάρει σκόπιμα 24 κιλά για να μπορέσει μετά να μεταφέρει το λίπος στα σωστά σημεία, ενώ σε μια είδηση-σοκ, μια συνάδελφός της αυτοκτόνησε.

Την Τετάρτη, μίλησε δημόσια για την τέταρτη επέμβασή της, πριν από την οποία σκοπεύει να πάρει πάνω από 18 κιλά έτσι ώστε να μεταφερθεί περισσότερο λίπος στον πισινό της – σε μια προσπάθεια να πραγματοποιήσει το όνειρό της επιτυγχάνοντας μια περιφέρεια που θα έχει περίμετρο 230 εκατοστά.

Η Natasha ανέφερε ότι τρώει καθημερινά πίτσα και ζυμαρικά καθώς και έξι κιλά Nutella κάθε μήνα (περίπου 15 βάζα) για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος.

Ανησυχώντας για την εξαιρετικά επικίνδυνη διατροφή που είναι απαραίτητη για τη διαδικασία, η παρουσιάστρια Holly και ο συνεργάτης της Phillip Schofield ρώτησαν γιατί ήθελε να το κάνει αυτό.

«Επειδή έχω έναν στόχο: Να αποκτήσω τον μεγαλύτερο πισινό του κόσμου».

Όταν ο Phillip είπε στη Natasha ότι μια Βρετανίδα πέθανε πρόσφατα μετά από μια αυξητική επέμβαση γλουτών και ότι η διαδικασία έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας μεταξύ των αισθητικών επεμβάσεων, η 24χρονη αντέδρασε με έκπληξη.

Αλλά είπε: «Δεν θα έλεγα ότι είναι επικίνδυνο επειδή είναι δικό μου λίπος». Παρά την απάθειά της για τη διαδικασία, η Natasha ομολόγησε ότι οι γονείς και ο αδελφός της εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τον τρόπο ζωής της.

«Νομίζουν ότι πρόκειται να πεθάνω επειδή παίρνω τόσο πολύ βάρος, νομίζουν ότι δεν είναι υγιές». Η 29χρονη Leah Cambridge, από το Λιντς, πέθανε πρόσφατα μετά από πλαστική χειρουργική επέμβαση σε κλινική στην Τουρκία.

Κατά την επέμβαση της Leah κάτι πήγε στραβά μετά την προσθήκη λίπους και τα επίπεδα οξυγόνου της μειώθηκαν, οδηγώντας την σε τρεις καρδιακές προσβολές.

Για να επιτύχει έναν πισινό που να κάνει όλους τους ανθρώπους να σταματούν και να τον κοιτάζουν, η Natasha καταναλώνει μεγάλες ποσότητες σοκολάτας και τεράστια γεύματα για να συσσωρεύσει σκόπιμα λίπος και μετά να το μετακινήσει στα σημεία που θέλει.

«Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι γυμνάζομαι κάθε μέρα, δεν τρώω μόνο. Για να διατηρήσω τους μυς στο σωστό μέρος, αθλούμαι. Αισθάνομαι υγιής».

Μιλώντας στην εκπομπή, η Natasha πρόσθεσε ότι δεν αφήνει κανένα αρνητικό σχόλιο να την σταματήσει από το να φτάσει τους στόχους της.

«Νομίζω ότι έχω περισσότερους φίλους παρά εχθρούς. Έχω τη δική μου ιστοσελίδα και οι θαυμαστές μου είναι εκεί. Κερδίζω χρήματα από αυτό», είπε.

Η 24χρονη μεγάλωσε ήσυχα στο Γκέτεμποργκ και ήταν πάντα εξωστρεφής χαρακτήρας και δημοφιλής στις παρέες της.

«Όταν ήμουν έφηβη και το σώμα μου άρχισε να αλλάζει, το αγάπησα πολύ. Από τότε έχω κάνει τρεις πλαστικές στους γλουτούς, γέμισμα στα χείλη και πολλές άλλες αισθητικές μικροεπεμβάσεις. Αγαπώ να έχω έναν μεγάλο πισινό. Όταν περπατώ, αισθάνομαι ότι κουνιέται πάνω- κάτω και αυτό με κάνει να νιώθω σέξι. Αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα που μπορώ να νιώσω. Ο πισινός μου με κάνει να νιώθω σέξι και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Τον αγαπώ!».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share