Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κουίζ: Μόνο το 5% των ανθρώπων καταφέρνει να εντοπίσει τη γυναίκα σε αυτή τη φωτογραφία

Εσείς θα τα καταφέρετε;

9 Μαΐου 2020 17:19
Κουίζ: Μόνο το 5% των ανθρώπων καταφέρνει να εντοπίσει τη γυναίκα σε αυτή τη φωτογραφία

Τον τελευταίο καιρό τα τεστ και τα κουίζ στο διαδίκτυο έχουν την... τιμητική τους. Άλλα μαθηματικών, άλλα παρατηρητικότητας κι άλλα ψυχολογίας.

Όταν ένας καλλιτέχνης body painting ανέβασε την φωτογραφία αυτή, προκαλώντας μας να ‘βρούμε την γυναίκα στην εικόνα», σχεδόν κανείς δεν κατάφερε να βρει την γυναίκα που ήταν βαμμένη. Πολλοί λένε πως αν καταφέρετε να βρείτε την γυναίκα στην εικόνα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, τότε έχετε ασυνήθιστα υψηλό IQ. Αν πάλι είστε παίκτης... ψυχολογίας, δείτε εδώ το τεστ με το παγάκι στην έρημο που σίγουρα πρέπει να κάνετε.

Εσείς καταφέρατε να την βρείτε; Δεν θα σας το χαλάσουμε αν θέλετε να συνεχίσετε να την ψάχνετε. Tο μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι πως έχει καμουφλαριστεί για να μην ξεχωρίζει από το περιβάλλον.

Ειλικρινά, ούτε εμείς καταφέραμε να την εντοπίσουμε. Άλλη μία οπτική οφθαλμαπάτη! Πώς σας φάνηκε η τέχνη του συγκεκριμένου ζωγράφου; Εσείς καταφέρατε να εντοπίσετε την γυναίκα στην εικόνα;

Κουίζ: Εντοπίστε το πιο χαζό άτομο που βλέπετε στην εικόνα - Η απάντησή σας θα αποκαλύψει κάτι σημαντικό για την προσωπικότητά σας

Οι επιλογές που κάνουμε μας χαρακτηρίζουν, ακόμη και όταν πρόκειται για μικροπράγματα. Έτσι λειτουργεί το υποσυνείδητο μας.

Σας παρουσιάζουμε ένα απλό τεστ: απλά επιλέξτε ποιος από αυτούς τους ανθρώπους θεωρείτε ότι είναι ο πιο ανόητος.

1

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Αριθμός 1

Είστε ηγέτης, κατά πάσα πιθανότητα είστε εξωστρεφής. Ο περίγυρός σας πιστεύει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σας, αλλά έχετε και τη φήμη του πεισματάρη και του δύσκολου ανθρώπου. Συχνά παίρνετε πολύ βιαστικές αποφάσεις, προσπαθήστε να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε.

Αριθμός 2

Αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η σοφία και η συναισθηματική σταθερότητα. Ωστόσο, μερικές φορές σας αρέσει να μεταθέτετε την ευθύνη στους άλλους. Είστε καλόκαρδος άνθρωπος, και μερικές φορές οι άλλοι μπαίνουν στον πειρασμό να σας εκμεταλλευτούν.

Αριθμός 3

Σας αρέσει να ονειρεύεστε, αλλά τα όνειρά σας είναι πολύ γενναία, και εσείς, πρέπει να σημειωθεί, ότι τα πραγματοποιείτε. Συχνά βρίσκετε τον εαυτό σας παρεξηγημένο, καθώς πολλές από τις απόψεις σας φαίνεται πολύ υπερβολικές.

Αριθμός 4

Είστε ηθικός άνθρωπος με ισχυρό χαρακτήρα. Για όλα έχετε τη δική σας άποψη, και είστε έτοιμοι να πάτε ενάντια στο σύστημα. Αλλά να είστε προσεκτικοί: μη κάνετε ενέργειες εις δικό σας βάρος, μόνο και μόνο για να αποδείξετε κάτι στους άλλους.

Αν σας αρέσουν αυτά τα κουίζ, δοκιμάστε και αυτό με τους κύβους!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share