Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μια τίγρης παγιδεύτηκε σε ένα πηγάδι όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μαϊμούδες - Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει

Απίστευτο!

9 Μαΐου 2020 17:09
Μια τίγρης παγιδεύτηκε σε ένα πηγάδι όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μαϊμούδες - Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει

Μια ηρωική πράξη έκαναν μαϊμούδες στην Δυτική Ινδία όταν είδαν μια τίγρη σε ένα πηγάδι 8 μέτρων. Την έσωσαν κυριολεκτικά από σίγουρο πνιγμό! Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή μια τίγρη, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας επιχείρησε να ταΐσει μια τίγρη.

Κάποιες μαϊμούδες, λοιπόν, ειδοποίησαν τους ντόπιους για να βοηθήσουν την δύσμοιρη τίγρη.Έβγαζαν ήχους και πήδαγαν πολύ γρήγορα γύρω από ένα πηγάδι στον ναό Σικάρ στο Ρατζαστάν της δυτικής Ινδίας.

Οι επισκέπτες πήγαν κοντά στο πηγάδι όταν είδαν την «ασυνήθιστη συμπεριφορά» των μαϊμούδων, θεωρώντας ότι έχει γίνει κάτι σοβαρό. Τότε είδαν την τίγρη να πνίγεται στον πάτο του πηγαδιού!

Οι επισκέπτες αμέσως κάλεσαν ειδικούς για να βοηθήσουν και να απελευθερώσουν την τίγρη. Μετά από πολλές προσπάθειες η τίγρης κατάφερε να ανέβει στην σκάλα και να σκαρφαλώσει στην επιφάνεια.

«Ενημερωθήκαμε για το περιστατικό στις 6 π.μ. στις 11 Ιουνίου. Αμέσως στείλαμε μια σωστική ομάδα. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκεσε περίπου 1 ώρα», ανέφερε ο υπεύθυνος του κέντρου διάσωσης.

Οι ντόπιοι και οι διασώστες χρησιμοποίησαν σκοινί και μια σκάλα για να σώσουν την τίγρη, που μόλις βγήκε έγινε καπνός!

Λεοπάρδαλη ανέβηκε πάνω σε έναν άνδρα όταν εμφανίστηκε μια τίγρης - Δεν φαντάζεστε τι κάνουν

Το βίντεο παρακάτω με μια λεοπάρδαλη και μια τίγρη μπορεί να ακούγεται σοκαριστικό εκ πρώτης όψεως. Όταν το δείτε ολόκληρο θα σας εκπλήξει.

Ένας άνδρας, λοιπόν, φαίνεται ότι είναι εξοικειωμένος με τα άγρια ζώα. Μπορούμε να δούμε μια λεοπάρδαλη να τον πιάνει από την πλάτη και στην συνέχεια να εμφανίζεται μια τίγρης. Σίγουρα το μυαλό σας πήγε στο χειρότερο, σαν αυτό που ακολούθησε δηλαδή όταν μια τίγρης άρχισε να ακολουθεί έναν άνδρα που βρισκόταν πάνω στην μηχανή του.

Προς έκπληξη όλων, η τίγρης αρχίζει να γλείφει το πρόσωπό του, και από ότι φαίνεται είναι ο ιδιοκτήτης τους. Τα δύο ζώα παίζουν μαζί του, και φαίνεται να είναι ιδιαίτερα εκπαιδευμένα, αφού προσέχουν τις κινήσεις τους.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μια λευκή τίγρη συναντάει μια διαφορετικού είδους σε ζωολογικό κήπο - Η αντίδρασή της θα σας εκπλήξει

Τι συμβαίνει όταν μια τίγρης συναντάει μια διαφορετικού είδους, μια λευκή, σε έναν ζωολογικό κήπο; Σίγουρα δεν περιμένετε να δείτε αυτό που ακολούθησε.

Για να καταλάβουμε την διαφορά μεταξύ τους πρέπει να σημειώσουμε ότι η τίγρης είναι το μεγαλύτερο και βαρύτερο μέλος της οικογένειας των γατών. Τα αρσενικά μερικών φτάνουν σε μήκος 3 μέτρα και έχουν βάρος πάνω από 300 κιλά. Οι τίγρεις μπορούν να δουν τέλεια στο σκοτάδι, και σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορούν να διακρίνουν τα χρώματα.

Οι τίγρεις της Βεγγάλης, δηλαδή η λευκή τίγρης, και του Αμούρ είναι οι μεγαλύτερες στο είδος τους. Τα μεγέθη αυτών των μπορούν να φτάσουν τα 2,5-2,9 μέτρα σε μήκος (χωρίς την ουρά) και το βάρος αυτού του είδους φτάνει τα 275-320 κιλά. Το ύψος της τίγρης στο ακρώμιο είναι 1,15 μ.

Θα περιμένετε να δείτε μια μάχη μεταξύ τους, σαν αυτή που δέχθηκε ένα άτυχο σκυλάκι, αλλά στην πραγματικότητα τα δύο αιλουροειδή συνήθισαν το ένα το άλλο, και ξεκίνησαν να παίζουν. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share