Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μια γιαγιά λίγο πριν κλείσει τα 100 επισκέφθηκε ένα πανεπιστήμιο - Μόλις δείτε το λόγο θα δακρύσετε

Συγκινητικό!

9 Μαΐου 2020 15:16
Μια γιαγιά λίγο πριν κλείσει τα 100 επισκέφθηκε ένα πανεπιστήμιο - Μόλις δείτε το λόγο θα δακρύσετε

Μια γιαγιά στα 99 της χρόνια έκανε την ανατροπή και συγκλόνισε τους πάντες! Τι έκανε μετά από 75 χρόνια;

Η γιαγιά Τζέσι, λίγο πριν κλείσει τα 100 αποφοίτησε από τη σχολή που σπούδαζε και επιτέλους πήρε στα χέρια της το πτυχίο της. Αυτή όμως, δεν είναι ο μοναδική ιστορία με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά που αφήνει άφωνους τους πάντες, δείτε εδώ τι έκανε μια γιαγιά και από μια αναζήτηση στο Google έγινε viral.

Συγκεκριμένα, έπρεπε να είχε αποφοιτήσει από το 1939, ωστόσο οι οικονομικές δυσκολίες δεν την άφησαν ήσυχη, αδυνατώντας να πληρώσει ακόμη και 5 δολάρια προκειμένου να αποκτήσει το πτυχίο της. Οι δυσκολίες, όμως, τελείωσαν και έναν χρόνο πριν κλείσει έναν αιώνα ζωής, καταβλήθηκε το χρωστούμενο ποσό και ήρθε η στιγμή να το παραλάβει.

Ο πρόεδρος του Πανεπιστήμιου ήταν αυτός φυσικά που την συνεχάρη σε μία ειδική τελετή απονομής, ωστόσο είναι ο λόγος που χαίρεται αυτήν την στιγμή το πτυχίο. Ο ίδιος συγκινημένος από την ιστορία της 99χρονης, αποφάσισε να "ξεχρεώσει" το ποσό των 5 δολαρίων έτσι ώστε να πάρει το πτυχίο στενογραφίας και λογιστικής, το οποίο είχε σπουδάσει πριν από πολλά χρόνια.

"Ποτέ να μην σταματάς να μαθαίνεις. Λένε, πως όταν αφήνεις την γνώση, μεγαλώνεις. Έτσι, δεν σκοπεύω να τα παρατήσω", δήλωσε η γιαγιά.

Αυτή η γυναίκα που δουλεύει σε γηροκομείο ανέβασε το χέρι μιας γιαγιάς - Υπάρχει κάτι παράξενο στη φωτογραφία, προσέξτε

Μια γυναίκα που εργάζεται σε γηροκομείο δημοσίευσε μια φωτογραφία με το χέρι αυτής της γιαγιάς και αμέσως έγινε viral. Αν το παρατηρήσετε καλύτερα θα καταλάβετε τον λόγο.

Η Μπρανταλίν Με Πόρτερ, είναι μια θετική γυναίκα που εργάζεται σε ένα γηροκομείο στο Τέξας. Είχε βάψει ήδη τα νύχια μιας ηλικιωμένης, γι’ αυτό και ρώτησε τη γυναίκα ποιο χρώμα προτιμούσε. Παρόλο που η ηλικιωμένη γυναίκα δεν ήθελε χρώμα στα νύχια, η Μπρανταλίν της είπε ότι δεν είναι διασκεδαστικό να τα βάφεις χωρίς χρώμα.

Η ηλικιωμένη απάντησε, ότι τα χέρια της ήταν άσχημα και έτσι δεν ήθελε να τραβάνε την προσοχή. Η Μπρανταλίν ωστόσο, είπε στη γυναίκα ότι τα χέρια της δεν ήταν άσχημα, αλλά ήταν χέρια που άγγιξαν τη ζωή πολλών ανθρώπων. Είπε επίσης, ότι τα χέρια της ήταν σαν την ιστορία της ζωής της.

Τελικά, έπεισε τη γυναίκα να βάψει τα νύχια της ροζ. Η Μπρανταλίν αργότερα, μοιράστηκε την ιστορία της και μια φωτογραφία του χεριού της ηλικιωμένης γυναίκας, σε μια ιστοσελίδα που ονομάζεται «Love What Matters».

Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις ηλικιωμένους να κάνουν κάτι που τους ευχαριστεί και να είναι χαρούμενη, σαν αυτή εδώ την γιαγιά που δεν αφήνει την ηλικία της να την κρατάει πίσω από τις δραστηριότητές της, ή σαν αυτή εδώ που με ένα βερνίκι "ξανανένιωσε" νέα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share