Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έβαλε μερικές σκελίδες σκόρδου σε μια γλάστρα και τις πότιζε με καυτό νερό - Το αποτέλεσμα; Μοναδικό!

Δοκιμάστε το!

7 Μαΐου 2020 12:13
Έβαλε μερικές σκελίδες σκόρδου σε μια γλάστρα και τις πότιζε με καυτό νερό - Το αποτέλεσμα; Μοναδικό!

Το σκόρδο είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε πάρα πολλά φαγητά και χαρίζει μια έντονη και ιδιαίτερη γεύση. Όλοι μας ξέρουμε όμως πως οτιδήποτε φυτεύεται και καλλιεργείται σε ένα φυσικό και "σπιτικό" περιβάλλον είναι πιο νόστιμο και πιο υγιεινό. Αν λοιπόν έχετε την διάθεση και την θέληση να φτιάξετε ένα δικό σας μικρό κήπο, τότε αυτή είναι η κατάλληλη εποχή. Διαλέξτε τα φυτά ή λαχανικά που θέλετε να καλλιεργήσετε διαμορφώστε τον κατάλληλο χώρο και ξεκινήστε.

Ωστόσο, είναι και μερικά λαχανικά που δεν χρειάζεται να ζείτε σε μονοκατοικία ή να διαθέτετε κήπο για να τα καλλιεργήσετε και χρειάζεστε απλά μια γλάστρα, για παράδειγμα, δείτε εδώ πώς θα φυτέψετε μια ντοματιά. Εξίσου εύκολο είναι να φυτέψετε και σκόρδο.

Θα χρειαστείτε μόνο μερικές σκελίδες τις οποίες θα αφήσετε για μια εβδομάδα σε ένα μπολ με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, βάλτε τις σκελίδες σε μια γλάστρα και σκεπάστε τις με χώμα. Το τελευταία βήμα είναι κάθε δυο μέρες να ποτίζετε τα σκόρδα σας με καυτό νερό. Σε λίγο καιρό θα έχετε τα δικά σας σκόρδα!

Έφτιαξε ένα μείγμα από σκόρδο, πιπέρι και κρεμμύδι και απαλλάχτηκε από τον εφιάλτη όλων των νοικοκυρών

Οι κατσαρίδες είναι το πιο σιχαμερό έντομο και ο φόβος και ο τρόμος όλων των γυναικών. Όσο ο καιρός φτιάχνει τόσο και πιο συχνές θα γίνονται οι εμφανίσεις τους. Πριν όμως βιαστείτε να ψεκάσετε όλο το σπίτι με εντομοαπωθητικά τα οποία δεν γνωρίζετε αν θα σας επιφέρουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα, σας βρήκαμε μια πιο απλή και φυσική λύση!

Αν επιθυμείς το τέλος για τις κατσαρίδες στο σπίτι, χρησιμοποίησε για όπλο σου λίγο πιπέρι, σκόρδο και κρεμμύδι! Δημιούργησε ένα μείγμα με μια κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν σε σκόνη, ένα λιωμένο κρεμμύδι και μια σκελίδα σκόρδο μέσα σε ένα λίτρο νερού. Αν πάλι θέλετε να είστε 100% σίγουροι πως δεν θα έχετε ξανά ανεπιθύμητες επισκέψεις, δείτε εδώ ένα ακόμη μικρό μυστικό.

Άφησέ το σε μια γωνιά να ηρεμήσει για μια ώρα και σχεδόν έτοιμο! Πρόσθεσε τώρα μια κουταλιά της σούπας υγρό σαπούνι και το δημιούργημά σου μπορεί πια να μπει στη μάχη! Ήρθε η στιγμή να το βάλεις στους χώρους εκείνους όπου αγαπούν να επισκέπτονται οι κατσαρίδες! Με την χαρακτηριστική μυρωδιά του θα τις κάνει να σπεύσουν σε φυγή κι εσύ, θα απαλλαγείς από την παρουσία τους!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share