Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χόρευαν ξέφρενα στο πάρτι αποφοίτησης ώσπου ήρθε η αστυνομία - Η συνέχεια σίγουρα δεν είναι αυτή που περιμένετε

Αδιανόητο!

7 Μαΐου 2020 11:19
Χόρευαν ξέφρενα στο πάρτι αποφοίτησης ώσπου ήρθε η αστυνομία - Η συνέχεια σίγουρα δεν είναι αυτή που περιμένετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτοί οι φοιτητές χόρευαν ξέφρενα στο πάρτι αποφοίτησης ώσπου ήρθε η αστυνομία... Η συνέχεια σίγουρα δεν είναι αυτή που περιμένετε!

Κανείς δεν θέλει να χαλάσει ένα πάρτι εφήβων σίγουρα και ειδικά αν πρόκειται για μια τέτοια σημαντική στιγμή όπως είναι η αποφοίτηση!

Όμως υπήρχαν και κάποιοι που δεν άντεχαν τα γέλια και τις μουσικές των παιδιών με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία...Είστε περίεργοι όμως να δείτε τι έκαναν οι αστυνομικοί;

Όταν λοιπόν οι αστυνομικοί πήγαν στο Carrollton του Τέξας, για να βάλουν τάξη στο θορύβο του πάρτι αποφοίτησης, έκαναν ό,τι θα έκανε κάποιος λογικός άνθρωπος.... δεν τους συνέλαβαν αλλά αντιθέτως συμμετείχαν στη διασκέδαση μαζί με τους φοιτητές και έκανε το γεγονός αξέχαστο και viral, όπως είχε γίνει και αυτός ο μάγειρας!

«Τώρα ξεκίνησε το πάρτι», είπε ένα από τα αγόρια με μπλε χρώμα καθώς χόρευε ξέφρενο στη ζωντανή μουσική μαζί με τους αστυνομικούς.

Δείτε το βίντεο της New York Post:

O Αντιπρόεδρος του Βελγίου προσπαθεί να βάλει μια μάσκα και γίνεται viral

Viral έγινε ο αντιπρόεδρος του Βελγίου όταν επισκέφθηκε ένα εργοστάσιο παραγωγής προστατευτικών μασκών κι επιχείρησε να φορέσει μια με τον πιο λάθος τρόπο.

Αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο που η προστατευτική μάσκα έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μας δεν είναι λίγα τα ευτράπελα και τα αξιοσημείωτα περιστατικά με πρωταγωνιστές τις περιβόητες μάσκες, δείτε εδώ τα αγάλματα στην Κρήτη που φοράνε μάσκες.

Όπως δείχνει το βίντεο από την φλαμανδική τηλεόραση, ο υπουργός που εκτελεί και χρέη αναπληρωτή πρωθυπουργού, πρώτα έβαλε την προστατευτική μάσκα στο κεφάλι του, στη συνέχεια κάλυψε μ’ αυτή τα μάτια του, ενώ δυσκολευόταν καλά-καλά να την πιάσει στα χέρια του. Τελικά, ο Βέλγος υπουργός κατάφερε να την κατεβάσει στο στόμα και τη μύτη του, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.



Τα social media είχαν πάρει φωτιά, με τα σχόλια να μην είναι διόλου τιμητικά για τον Βέλγο πολιτικό. Κάποιοι πολιτικοί αντίπαλοι ανέφεραν ότι το βίντεο αποτελεί γλαφυρό παράδειγμα αναφορικά με τη διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού από τη βελγική κυβέρνηση.

«Έτσι αντιμετωπίζει το Βέλγιο την κρίση κορωνοϊού», σχολίασε στο Twitter o Τομ Φαν Γκρίκεν, επικεφαλής του ακροδεξιού φλαμανδικού κόμματος Vlaams Belang.

«Αγαπητέ Τομ, όταν δέχομαι κάτι όμορφο, είμαι ευγνώμων και προσπαθώ να το βάλω, ακόμη κι αν τα αυτιά μου είναι πολύ μεγάλα», απάντησε με χιούμορ ο Βέλγος υπουργός Δικαιοσύνης, στο σχόλιο του Φαν Γκρίκεν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share