Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένα μικρό αγόρι πουλούσε επί 2 χρόνια λεμόνια για να αγοράσει ένα άλογο - Μόλις το βλέπει στην αυλή του ξεσπάει σε κλάματα

Απίστευτο!

7 Μαΐου 2020 07:58
Ένα μικρό αγόρι πουλούσε επί 2 χρόνια λεμόνια για να αγοράσει ένα άλογο -  Μόλις το βλέπει στην αυλή του ξεσπάει σε κλάματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μικρό αγόρι πουλούσε επί 2 χρόνια λεμονάδες για να αγοράσει ένα άλογο. Μόλις το βλέπει στην αυλή του ξεσπάει σε κλάματα. Η παρακάτω ιστορία θα σας συγκινήσει, όπως και αυτό το αγοράκι με το ένα ποτήρι γάλα!

Τα παιδιά, ιδιαίτερα όταν είναι μικρά, θέλουν να έχουν τα πάντα στον κόσμο: παιχνίδια, ζαχαρωτά, κατοικίδια, και πολλά άλλα. Επίσης, φαίνεται να πιστεύουν ότι με κάποιο τρόπο τους γονείς τους μπορούν να τους αγοράσουν ό,τι θέλουν, και όταν δεν το κάνουν, αυτά αρχίζουν τη γκρίνια.

Φυσικά, σπάνια γνωρίζουν τι πραγματικά θέλουν. Όταν οι γονείς τους τους λένε ότι πρέπει να εργαστούν για να πάρουν αυτό που θέλουν, τότε θα χάσουν ξαφνικά το ενδιαφέρον τους. Ίσως, όμως, και η εργασία σε νεαρή ηλικία να στερήσει από το παιδί τη χαρά και τη διασκέδαση

Αλλά τα παιδιά που θέλουν πραγματικά κάτι, βρίσκουν τον τρόπο για να δείξουν πόσο πολύ προσπαθούν, και είναι πρόθυμα να κάνουν τα πάντα για να πάρουν αυτό που τόσο απεγνωσμένα επιθυμούν.

Για παράδειγμα, δείτε αυτό το μικρό αγόρι, τον Sabastian, από το Queensland της Αυστραλίας. Είπε στους γονείς του ότι ήθελε ένα άλογο. Το ήθελε τόσο πολύ, που ξεκίνησε να φτιάχνει τη δική του λεμονάδα για να μπορέσει να το αγοράσει.

Έτσι, για δύο χρόνια, πουλούσε λεμονάδα και παγωμένο τσάι στους φίλους και στην οικογένειά του. Φύλαξε τα χρήματα από τα Χριστούγεννα, τα χρήματα της νεράιδας των δοντιών, καθώς και ό,τι άλλο χαρτζιλίκι πήρε, ελπίζοντας ότι αυτό θα τον βοηθούσε να φτάσει πιο κοντά στο στόχο του.

Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών χρόνων, ο μικρός Sabastian είχε μαζέψει $3.000. Έτσι, οι γονείς του, όπως του είχαν υποσχεθεί, του αγόρασαν ένα λευκό πόνι που ονομάζεται “Tom Boy.”

Οι γονείς έκαναν έκπληξη στο γιο τους, κρύβοντας το πόνι μέσα στο στάβλο. Το αγόρι συγκινήθηκε τόσο που έβαλε τα κλάματα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share