Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Της κάνει πρόταση γάμου κι εκείνη δακρυσμένη λέει το ναι - Όταν γυρνάει το κεφάλι της; Δεν μπορεί να το πιστέψει

Απίστευτο!

7 Μαΐου 2020 07:30
Της κάνει πρόταση γάμου κι εκείνη δακρυσμένη λέει το ναι -  Όταν γυρνάει το κεφάλι της; Δεν μπορεί να το πιστέψει

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία μιας κοπέλας που δέχτηκε πρόταση γάμου αλλά κάτι δεν ήταν οπώς τα υπόλοιπα ζευγάρια...

Πολλά ζευγάρια αρραβωνιάζονται και στη συνέχεια πρέπει να περιμένουν μήνες – ή ακόμη και χρόνια – πριν γιορτάσουν τη μεγάλη ημέρα του γάμου τους.Πολλά μπορούν να συμβούν κατά την περίοδο των αρραβώνων, κι έτσι ο Zach Baldwin δεν ήθελε να περιμένει για να παντρευτεί την καλύτερή του φίλη, Catie Bossard.

Το ζευγάρι πήγε σε μια υποτιθέμενη εκδρομή στο Vail του Κολοράντο, όπου η Catie πίστευε ότι θα περάσουν ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο μαζί. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος γάμος που έχει συζητηθεί, δείτε και τι συνέβη και σε αυτή τη γυναίκα την ημέρα του γάμου της!

Αντ’ αυτού, ο Zach είχε άλλα σχέδια. Οι δύο τους πήγαν για μια βόλτα με γόνδολα και αφού έφτασαν σε μία αποβάθρα, ο Zach γονάτισε και ζήτησε από την Catie να τον παντρευτεί. Με ενθουσιασμό, εκείνη είπε το «ναι»!

Η πραγματική έκπληξη, όμως, ήρθε όταν της ζήτησε να γυρίσει και η οικογένειά της και οι φίλοι τους ήταν εκεί περιμένοντας!

Ο Zach στη συνέχεια ζήτησε από την – πλέον – αρραβωνιαστικιά του να τον παντρευτεί σε 3 ώρες! Της αποκάλυψε ότι είχε ήδη ετοιμάσει τα πάντα για τη μεγάλη μέρα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ευτυχώς, η Catie συμφώνησε με αυτό!

«Ποτέ δεν θα κατανοήσω πλήρως το τι συμβαίνει στο κεφάλι του Zach, αλλά είμαι σίγουρη ότι με ξέρει καλύτερα από τον καθένα«, παραδέχτηκε η Catie.

Ποτέ δεν ήθελα έναν μεγάλο γάμο. Δεν θέλησα ποτέ να περάσω ατελείωτες ώρες για να βρω το «τέλειο φόρεμα». Ποτέ δεν ήθελα να ετοιμάσω λίστα των καλεσμένων και να σκέφτομαι ότι άφησα κάποιους απ” έξω. Δεν θέλησα ποτέ να προγραμματίσω τον «τέλειο γάμο» που ποτέ δεν ήθελα. Αυτό που ήθελα ήταν να παντρευτώ τον καλύτερό μου φίλος. Ήθελα ακριβώς αυτό που μου έδωσε ο Zach. Αγάπη. Φιλία. Μια αίσθηση γαλήνης, όταν είναι τριγύρω.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share