Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έβαλε στο φούρνο μικροκυμάτων μια φέτα ψωμί κι ένα ποτήρι νερό - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Πανέξυπνο!

6 Μαΐου 2020 14:45
Έβαλε στο φούρνο μικροκυμάτων μια φέτα ψωμί κι ένα ποτήρι νερό - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Σωτήρια εφεύρεση ο φούρνος μικροκυμάτων και ευγνωμονούμε τον εφευρέτη του καθώς πέραν από τη βασική του χρήση ανακαλύψαμε πως μερικά θέματα που αφορούν τρόφιμα μπορούν να λυθούν με λίγη παραπάνω θερμοκρασία, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε μερικές σκελίδες σκόρδου στο φούρνο μικροκυμάτων.

Πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί αντιμέτωπος με το χθεσινό ψωμί που έχει γίνει... παξιμάδι; Δεν χρειάζεται να το πετάξετε. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρετε στην αρχική του μορφή. Θα χρειαστείτε μόνο ένα ποτήρι νερό και τον φούρνο μικροκυμάτων. Δείτε τι πρέπει να κάνετε στο βίντεο που ακολουθεί

Βάζει ένα μπολ με λεμόνι και νερό στον φούρνο μικροκυμάτων! Μετά απο 3 λεπτά καταφέρνει να απαλλαγεί από...

Στο εσωτερικού του φούρνου μικροκυμάτων με τον καιρό συσσωρεύονται λίπη και καμμένα υπολείμματα. Αν δοκιμάσετε όμως αυτό το κόλπο με το λεμόνι θα μπορέσετε να απαλλαγείτε εύκολα και γρήγορα από αυτά!

Οι περισσότεροι θα γνωρίζουμε πόσο μπελάς είναι να καθαρίσουμε τον φούρνο μικροκυμάτων. Πως λοιπόν να τα καθαρίσουμε γρήγορα και χωρίς κόπο; Γεμίστε ένα μπολάκι με 3/4 μέρη νερό και βάλτε ένα κομμένο στη μέση λεμόνι. Βάλτε το μπολ μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων και θέστε τον σε λειτουργία για 3-5 λεπτά. Ακόμα αν βάλετε τα λεμόνια μέσα σε ένα μπολ με νερό μπορείτε να τα διατηρήσετε φρέσκα περισσότερο καιρό!

Οι υδρατμοί έχουν μαλακώσει τα ξεραμένα λίπη και τώρα μπορείτε να σκουπίσετε με μια υγρή πετσέτα το εσωτερικό του. Για δύσκολους λεκέδες βουτήξτε τη πετσέτα μέσα στο ζεστό νερό και συνεχίστε να σκουπίζετε.

Όχι μόνο ο φούρνος μικροκυμάτων θα είναι πεντακάθαρος, αλλά και θα μοσχομυρίζει φρέσκο λεμόνι! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share