Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

4χρονο κοριτσάκι δοκιμάζει το φαγητό της μητέρας της και ξαφνικά συμβαίνει κάτι σοκαριστικό... (Video)

Σοκ

5 Μαΐου 2020 20:15
4χρονο κοριτσάκι δοκιμάζει το φαγητό της μητέρας της και ξαφνικά συμβαίνει κάτι σοκαριστικό... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα 4χρονο κοριτσάκι δοκιμάζει το φαγητό που έχει φτιάξει η μητέρα της και ξαφνικά γίνεται κάτι σοκαριστικό... Ενώ, ένα άλλο κοριτσάκι βρέθηκε να περιπλανιέται στο δρόμο με τις πιτζάμες και μόλις δείτε το λόγο θα ανατριχιάσετε.

Η μικρούλα δοκίμασε και όταν η μαμά της την ρώτησε εάν της αρέσει έβαλε τα δυνατά της για να μην στεναχωρήσει τη μανούλα. Την πρόδωσε όμως η αηδία που ένιωσε και παραλίγο να κάνει εμετό.

Το ξεκαρδιστικό βιντεάκι μ’ αυτό το τόσο καλό παιδάκι που αγαπάει τόσο τη μαμά του και δεν τη στεναχωρεί ανέβασε στο Twitter η μαμά Άνι Γουίλκινς κι έγινε αμέσως viral.

Είπαν σε μια 5χρονη να χαμογελάσει για μια φωτογραφία - Τότε εκείνη ξάπλωσε και... η συνέχεια θα σας σοκάρει!

Πολλά μπορείς να καταλάβεις από μια και μόνο φωτογραφία ή μια κίνηση ή μια ζωγραφιά ενός παιδιού. Αυτό όμως που αντίκρισε μια παιδαγωγός από την Αγγλία είναι πραγματικά σοκαριστικό. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φωτογραφία με πρωταγωνίστρια ένα κοριτσάκι που κάνει το γύρου του διαδικτύου, δείτε τι συνέβη όταν μια μητέρα δημοσίευση τη φωτογραφία της κόρης της.

Η Λουίζ Άλεν, θύμα κακοποίησης η ίδια ως παιδί, είναι ανάδοχος κακοποιημένων παιδιών εδώ και χρόνια.Συνήθως τους δίνει μαρκαδόρους για να ζωγραφίσουν και έτσι να εκφράσουν τον εφιάλτη που έχουν βιώσει αλλά υπήρξε και η περίπτωση της Στέλλα, ενός 5χρονου κοριτσιού που ήταν από τα πρώτα που ανέλαβε ως ανάδοχος η Λουίζ.

«Μια μέρα έβαλα τα παιδιά να στηθούν για μια φωτογραφία στον κήπο. Τους είπα να χαμογελάσουν για να βγάλω τη φωτογραφία και η Στέλλα ξαφνικά ξάπλωσε κάτω, έβγαλε το εσώρουχό της και άνοιξε τα πόδια της» συγκλονίζει η Λουίζ μιλώντας στη «Mirror».

Το κοριτσάκι είχε εξαναγκαστεί να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά στην κάμερα.

«Συγκλονίστηκα, ούρλιαζα μέσα μου. Αλλά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να βάλεις πρώτα το παιδί, να μη νιώσει ότι συμβαίνει κάτι φοβερό» εξηγεί η Λουίζ.

«Της έβαλα ένα παντελόνι και όταν την πήγα στην παραλία της πήρα ένα ολόσωμο μπικίνι για να μειώσω τις πιθανότητες να βγάλει το εσώρουχό της αν κάτι την πυροδοτούσε, όπως είχε μάθει μέχρι τότε» καταλήγει η Άλεν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share