Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία και τα σχόλια πήραν "φωτιά" - Δείτε την ολόκληρη και θα καταλάβετε

Τι συνέβη;

5 Μαΐου 2020 10:11
Δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία και τα σχόλια πήραν

Αυτή η γυναίκα ανέβασε αυτή την φωτογραφία και πολλοί ξεκίνησαν να την κράζουν. Όταν την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε.

Η Έριν Κιερνάν είναι μητέρα, Αμερικανίδα παρουσιάστρια ειδήσεων και ειδική στο να κλείνει στόματα, όσον αφορά όσους αποδοκιμάζουν με βάση την εξωτερική εμφάνιση. 3 μήνες αφού έγινε μητέρα και ανέβασε μια selfie, κατά την οποία σχολίασαν αρνητικά, ανέβασε τώρα μια φωτογραφία της πριν από 2 χρόνια, όπου φοράει ένα μπικίνι, αυτή τη φορά για να σταματήσει τις κακές γλώσσες, σαν αυτή που δημοσίευσε και μια άλλη μητέρα.

«Έχω ένα συρτάρι γεμάτο με μαγιό. Τα έχω δοκιμάσει όλα. Κανένα δε μου χωράει. Απογοητεύτηκα. Ακόμα και όταν ο άντρας μου ψώνισε ένα σωρό νέα μαγιό, ένιωσα θυμωμένη και ντροπιασμένη με την εμφάνισή μου.

Γι’ αυτό δημοσιεύω αυτή τη φωτογραφία. Δεν είμαι έτσι πλέον. Έτσι ήμουν πριν από 2 χρόνια. Όταν πρωτοείδα αυτή τη φωτογραφία είχα σοκαριστεί…»Κυτταρίτιδα! Τεράστιοι μηροί! Ραγάδες

2 χρόνια και αρκετές ραγάδες αργότερα αναρωτιέμαι γιατί ένιωθα έτσι για τον εαυτό μου.

Γιατί νιώθουμε έτσι για τους εαυτούς μας; Κάθε μέρα στο καμαρίνι ακούω «Θεέ μου! Οι μηροί μου! Τα μαλλιά μου! Τι κοιλιά είναι αυτή; Οι ρυτίδες!» Αυτά τα σχόλια προέρχονται από τις εξυπνότερες, πιο δυναμικές και ταλαντούχες γυναίκες που γνωρίζω. Γιατί;

Μία συγγενής μου πρόσφατα μου μιλούσε για πολλή ώρα για το νέο της «μαμαδίστικο» σώμα και πόσο πάχυνε. Το έκανε μπροστά την έφηβη κόρη της και με έκανε να λυπηθώ γιατί είναι αστεία και όμορφη.

Γιατί μιλάει έτσι για τον εαυτό της; Φυσικά κατηγορώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το διαδίκτυο, αλλά έχει τραβήξει το θέμα αρκετά.

Δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω όλες αυτές τις επιρροές. Είναι δύσκολο. Το ένστικτό μου όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη είναι η αυτοκριτική. Το ένστικτό μου όταν ακούω άλλους να λένε αρνητικά πράγματα για τον εαυτό τους είναι να κάνω αρνητική κριτική στον εαυτό μου. Το ένστικτο μου λέει ότι πάντα θα μπορούσα να είμαι καλύτερη.

Να τι πρόκειται να κάνω…Θα παρακολουθώ τα πράγματα που λέω στον εαυτό μου και όσα λέω δυνατά για να ξεριζώσω αυτή την αρνητικότητα. Όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά για τον γιο μου. Θέλω να περιβάλλεται από ανθρώπους που εκτιμούν άλλους για τη καρδιά και το πνεύμα τους, και όχι για την εμφάνισή τους. Και αυτό συμπεριλαμβάνει τους γονείς του και το πως αντιλαμβάνονται και μιλάνε για τον εαυτό τους.

Νιώστε καλά φίλοι μου. Και φορέστε το μαγιό σας. » Η δημοσίευση έχει μοιραστεί πάνω από 1.000 φορές και έχει εκατοντάδες θετικά σχόλια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share