Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

14χρονη έκανε babysitting όταν είδε κάποιον έξω από την πόρτα - Τότε αποφάσισε να...

Τι συνέβη;

4 Μαΐου 2020 18:02
14χρονη έκανε babysitting όταν είδε κάποιον έξω από την πόρτα - Τότε αποφάσισε να...

Η αντίδραση αυτής της έφηβης όταν συνειδητοποίησε ότι υπάρχει κάποιος ξένος μέσα στο σπίτι, αξίζει πολλά συγχαρητήρια, και το μήνυμα που έστειλε στην μητέρα της θα σας συγκλονίσει.

Γενικά θα έπρεπε υπάρχει ένας μυστικός κώδικας επικοινωνίας μεταξύ γονιών και παιδιών, όταν διατρέχουν κάποιον κίνδυνο, σαν αυτόν που επινόησε αυτός ο πατέρας. Παρ'όλα αυτά η κοπέλα παρακάτω τα κατάφερε και μόνη της. Η 14χρονη Σαβάνα Τζόουνς πρόσφατα έκανε babysitting την 4χρονη ανιψιά της Ζωή στο σπίτι τους στο Montclair, στην Καλιφόρνια. Ξαφνικά, κάποιος άρχισε να χτυπάει την εξώπορτα. Η Σαβάνα δεν άνοιξε την πόρτα.

Όταν το χτύπημα έγινε πιο επίμονο, η Σαβάνα ήσυχα κοίταξε από το ματάκι και είδε ένα μυστηριώδη, άγνωστο άντρα να στέκεται στην εξώπορτα. Τότε η Σαβάνα έδρασε γρήγορα. Πήρε στην αγκαλιά της την μικρή Ζωή και κρύφτηκαν στο μπάνιο χωρίς να κάνουν φασαρία.

Η Σαβάνα έστειλε μηνύματα στη μητέρα της Μαρία από το μπάνιο και της είπε τι συνέβαινε. Όσο ήταν στο τηλέφωνο με την πανικοβλημένη μητέρα της, άκουσε ένα τρομακτικό θόρυβο.

Ο άντρας έσπασε την εξώπορτα και μπήκε μέσα στο σπίτι. Η Σαβάνα είπε στη μητέρα της ότι ένιωθε τρομοκρατημένη ότι ο εισβολέας θα τις άκουγε. Αλλά το μόνο που την απασχολούσε ήταν η ασφάλεια της μικρής Ζωή.

Μπορεί να φανταστεί κανείς πόσο τρομοκρατημένη και αβοήθητη θα ένιωσε η μητέρα της λαμβάνοντας τα μηνύματα της κόρης της σε ένα τέτοιο περιστατικό. Τελικά όλα πήγαν καλά.

Αυτή η γυναίκα βγήκε ραντεβού με κάποιον που γνώρισε στο διαδίκτυο - Την επόμενη μέρα της έστειλε αυτό...

Μια γυναίκα, ονόματι Μισέλ, βγήκε ραντεβού με έναν ανύπαντρο πατέρα μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Tinder. Ενώ όλα φαίνονταν καλά, δεν περίμενε ποτέ αυτό που θα ακολουθούσε. Την επόμενη μέρα της έστειλε αυτό το μήνυμα που θα δείτε παρακάτω.

Μετά από μερικά ποτά που ήπιαν σε μια τοπική pub, η Μισέλ και ο συνοδός της πήγαν σε ένα εστιατόριο για φαγητό. Στη συνέχεια πήγαν για βόλτα, όπου κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου, και την πήγε μέχρι τον σταθμό των τρένων. Στο τέλος μάλιστα φιλήθηκαν για καληνύχτα!

Η Μισέλ γύρισε σπίτι ενθουσιασμένη για τη γνωριμία καθώς ένιωθε πως υπήρχε μια χημεία μεταξύ τους. Αλλά την επόμενη μέρα, η Μισέλ έμεινε έκπληκτη όταν ο συνοδός της έστειλε ένα περίεργο μήνυμα. Όλα άλλαξαν από τότε, όπως συνέβη και στο ραντεβού που βγήκε ένας άλλος άνδρας, όταν έβγαλε την περούκα η γυναίκα. Για την ακρίβεια η Μισέλ έμεινε αποσβολωμένη με το περιεχόμενο του μηνύματος!

“Ευχαριστώ για το υπέροχο χθεσινό βράδυ. Μου άρεσε πολύ η παρέα σου και στην πραγματικότητα σε λατρεύω. Είσαι αστεία και ενθουσιώδης και είσαι ακριβώς ο τύπος κοπέλας που θα έβγαινα, αν με άφηνε το σώμα και το μυαλό μου. Αλλά φοβάμαι ότι ΔΕΝ θα γίνει….”

Το υπόλοιπο μήνυμα είναι τόσο υποτιμητικό που η Μισέλ αποφάσισε να το μοιραστεί δημόσια με τη μορφή ανοιχτού γράμματος. Η δημοσίευσή της έγινε viral και όλοι επαίνεσαν τη Μισέλ για τα εμπνευσμένα της λόγια για τις γυναίκες…

“Ραντεβού του Tinder,” είναι ο τίτλος που έδωσε η Μισέλ στη δημοσίευσή της.

“Την Δευτέρα βγήκα πρώτο ραντεβού με έναν άντρα που γνώρισα στο Tinder. Συναντηθήκαμε σε μία pub. Μετά από μερικά ποτά πήγαμε σε ένα εστιατόριο. Με κέρασε δείπνο. Περπατήσαμε χέρι χέρι στον Τάμεση. Με πήγε ως το σταθμό των τρένων, όπου φιληθήκαμε. Δεν μου έκοψε τα πόδια το φιλί αλλά συνολικά ήταν μια ευχάριστη βραδιά.

Την επόμενη μέρα, έλαβα το ακόλουθο μήνυμα από εκείνον (γίνεται άσχημο μετά):” «Γεια Μισέλ, συγγνώμη ήμουν πολύ απασχολημένος σήμερα στη δουλειά γλυκιά μου. Ευχαριστώ για το υπέροχο χθεσινό βράδυ. Μου άρεσε πολύ η παρέα σου και στην πραγματικότητα σε λατρεύω. Είσαι αστεία και ενθουσιώδης και είσαι ακριβώς ο τύπος κοπέλας που θα έβγαινα, αν με άφηνε το σώμα και το μυαλό μου. Αλλά φοβάμαι ότι δεν θα γίνει.

Δε θα σου πω ψέμματα. Σε λατρεύω Μισέλ και πιστεύω ότι είσαι η πιο όμορφη κοπέλα που έχω γνωρίσει. Αλλά σε βρίσκω κάπως πιο γεματούλα από τα γούστα μου και το μυαλό μου ερεθίζεται από πιο αδύνατες κοπέλες.

Ίσως απλά δεν ήταν γραφτό να γίνει κάτι μεταξύ μας. Νιώθω όπως όταν διαβάζω έναν σπουδαίο συγγραφέα ή βλέπω μια ταινία που περίμενα καιρό, ή ακούω ένα κομμάτι μουσικής που αγαπάω, που όμως τελικά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περίμενα.

Έτσι κι εσύ Μισέλ , ενώ με φτιάχνεις με το μυαλό σου, το πρόσωπό σου, την προσωπικότητά σου, δε μπορώ να πω το ίδιο για το σώμα σου. Μπορεί λοιπόν να φλερτάραμε και να περάσαμε ένα διασκεδαστικό βράδυ, αλλά έχω αυτό το απαίσιο προαίσθημα πως όταν ξεντυθούμε, το σώμα σου θα με απογοητεύσει. Δε θέλω να συμβεί αυτό μωρό μου.

Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που ενεργοποιούν τη φαντασία μου και το πνεύμα και η ευφυϊα σου είναι το ξεκίνημα αυτής της διαδικασίας που αναπόφευκτα θα καταλήξει στη κρεβατοκάμαρα. Με ένα αποτέλεσμα…

Είμαι τόσο απογοητευμένος με τον εαυτό μου Μισέλ επειδή δεν έχω νιώσει για καμία γυναίκα έτσι για χρόνια, αλλά προσπαθώ να είμαι ειλικρινής μαζί σου χωρίς να ακούγομαι τελείως βλάκας.

Θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ καλοί φίλοι, θα μπορούσαμε να φλερτάρουμε και να λατρεύουμε ο ένας τον άλλον…Θα σε παντρευόμουν στη στιγμή αν ήσουν πιο αδύνατη επειδή το μυαλό σου είναι μοναδικό και πραγματικά το αγαπώ.

Φαντάζομαι αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι θέλω να αποφύγω μεγαλύτερο πόνο στο μέλλον λέγοντας σου τώρα την αλήθεια. Σε παρακαλώ προσπάθησε να με συγχωρέσεις. Σε λατρεύω.” Η απάντηση της Μισέλ: “Μου πήρε κάποιες μέρες να κάτσω και να σου απαντήσω γιατί ήμουν απασχολημένη.

Αγαπητέ Άντρα που γνώρισα στο Tinder,

Βρισκόμουν σε ραντεβού με άλλον άντρα όταν έλαβα το μήνυμά σου. Εκείνος μόλις είχε βγει από το μπάνιο και με βρήκε να κλαίω. Ήταν ευγενικός, αλλά αμήχανος και δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου έκτοτε, κάτι που δεν το περίμενα.

Δε χρειάζεται να σου αρέσω. Όλοι μας έχουμε ένα φίλο που κοιτάζουμε και σκεφτόμαστε ‘Είσαι καλός, αλλά δε με συνεπαίρνεις.’ Ευχόμαστε να μας προσελκύανε, αλλά το σώμα μας και το μυαλό μας δε λειτουργεί έτσι. Και δεν πειράζει.

Αυτό που πειράζει όμως, είναι ότι μετά από μερικές ώρες που βγήκαμε, βρήκες το χρόνο να γράψεις αυτό το απρεπές μήνυμα. Ο τόνος σου είναι συγκαταβατικός, αλλά οι λεπτομέρειες με τις οποίες εκφράζεις την αηδία σου για το σώμα μου είναι τελείως άκυρος. Ο μόνος λόγος για να γράψεις κάτι τέτοιο είναι για να με πληγώσεις.

Και ντρέπομαι που το λέω, αλλά για μερικές στιγμές το πέτυχες. Έβγαλες προς τα έξω ένα φόβο που έχει κάθε έφηβη κοπέλα, ότι δεν έχει σημασία πόσο αστεία είσαι, πόσο έξυπνη, πόσο ευγενική, πόσο παθιασμένη, πόσο πιστή, πόσο ενθουσιώδης ή περιπετειώδης γιατί αν έχεις μερικά παραπανίσια κιλά, κανείς δε θα σε βρίσκει σέξι.

Είμαι όπως είμαι. Δε μοιάζω με τη Charlize Theron, είμαι ο εαυτός μου και μου αρέσω. Και είμαι περήφανη για αυτό που είμαι: περιγράφω τον εαυτό μου ως μια γυναίκα που της αρέσει η πίτσα και έχω φωτογραφίες με μπικίνι που έβγαλα στα 30α μου γενέθλια.

Θέλω να πιστεύω ότι είμαι μια ευτυχισμένη γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που με διάλεξες; Με είδες και σκέφτηκες ‘Αυτή η Κοπέλα πρέπει να έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, ας τη προσγειώσω λίγο;’

Έδειξα το μήνυμά σου σε φίλους που εξέφρασαν σοκ, τρόμο και ντροπή για σένα, και μια επιθυμία να σου προκαλέσουν κακό. Να ξέρεις ότι γνωρίζω ότι είμαι υπέρβαρη. Μπορώ να σου πω ακριβώς πόσο υπέρβαρη είμαι: 9 κιλά. Έχω ήδη χάσει 6 κιλά, και έχω άλλα 9 κιλά να χάσω. Είμαι ευχαριστημένη με αυτό. Θα απαλλαγώ από αυτά με υγιεινό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι δε μπορώ να αγαπώ και να απολαμβάνω το σώμα μου τώρα; Φυσικά και όχι.

Δε θα μάθω ποτέ ξανά νέα σου. Εσύ βέβαια μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να θες να απαντήσεις σε αυτό αλλά μη το κάνεις. Δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να με κάνει να πιστέψω ότι δεν είσαι ντροπή για το αντρικό φύλο.

Αυτό που με απασχολεί, ο πραγματικός λόγος που δημοσιεύω αυτό το μήνυμα, είναι το γεγονός ότι έχεις μια 13χρονη κόρη. Μια έφηβη που αγαπά να σκιτσάρει, που συλλέγει Manga, κόμικς και θέλει να επισκεφτεί την Ιαπωνία.

Θέλω να ενθαρρύνω τη κόρη σου να αγαπά, να απολαμβάνει και να φροντίζει το σώμα της. Ανήκει μόνο σε αυτήν. Επαίνεσε τη διάννοιά της και την δημιουργικότητά της. Πίεσέ την να μη φοβάται. Έτσι ώστε αν έρθει κάποια στιγμή που ένας χαιρέκακος και δυστυχισμένος άντρας προσπαθήσει να την υποτιμήσει -καλή ώρα-, να απαντήσει όπως εγώ τώρα…»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share