Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μη ξοδεύετε υλικά για μάσκες - Φτιάξτε δικές σας απλά με μία κάλτσα που έχετε όλοι σπίτι

Δείτε πως

4 Μαΐου 2020 15:48
Μη ξοδεύετε υλικά για μάσκες  - Φτιάξτε δικές σας απλά με μία κάλτσα που έχετε όλοι σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μη ξοδεύετε υλικά για μάσκες, μπορείτε να κάνετε τις δικές σας με υλικά που έχετε σπίτι και συγκεκριμένα με μια κάλτσα!

Η χρήση μάσκας αναμένεται να μπει για τα καλά στη ζωή μας από τη σήμερα, με αρκετούς να ψάχνουν λύσεις ενόψει της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί αρκετά βίντεο για την κατασκευή μάσκας στο σπίτι, με μία γυναίκα να χρησιμοποιεί ακόμα και παιδική κάλτσα.

Μάλιστα, στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ότι χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να φτιάξει τη μάσκα. Ωστόσο σας είχαμε δείξει πως να κάνετε και φυσικό αντισηπτικό με λεμόνι!

Menos de 1 minuto!

Posted by Josilane Santana on Saturday, April 25, 2020

Μακαγιάζ και μάσκα - Πως να βαφτείτε για να «κλέψετε» τις εντυπώσεις (Video)

Μια γυναίκα μας δείχνει πώς κάνει το μακιγιάζ χωρίς να αποχωριστεί ούτε λεπτό τη μάσκα της. Eφαρμόζει όλα τα καλλυντικά -όπως foundation, concealer, ακόμη και κραγιόν- σαν να είναι η επιφάνεια της μάσκας η προέκταση του προσώπου της. Παράλληλα, δείτε ένα απίθανο κόλπο για το τι συμβαίνει όταν ανακάτεψε σε ένα μπολ καυτό νερό με μαγειρική σόδα και βούτηξε μέσα τα πινέλα του μακιγιάζ σας.

Δείτε το βίντεο:

Υφασμάτινες vs ιατρικές: Ποιες μάσκες προστατεύουν καλύτερα; (Video)

Οι μάσκες γίνονται από τη Δευτέρα υποχρεωτικές. Είναι όμως όλες το ίδιο κατάλληλες, υφασμάτινες και ιατρικές; Συγκεκριμένα, σ' αυτά τα μέρη θα είναι υποχρεωτική η χρήση της αλλιώς πρόστιμο 150 ευρώ

Ο κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, μίλησε στην ΕΡΤ για τη σωστή χρήση της μάσκας και για την καταλληλότητα των χειρουργικών μασκών μίας χρήσης και των υφασμάτινων αντίστοιχα.

Όπως είπε, η χρήση της υφασμάτινης μάσκας δεν αρκεί για να προστατεύσει κάποιον από σταγονίδια, αρκεί μόνο για ψυχολογικούς λόγους και για την αποφυγή επιβολής προστίμου. Η χειρουργική μάσκα μίας χρήσης είναι εκείνη που προστατεύει, ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίον πρέπει να χρησιμοποιείται, είναι πολύ συγκεκριμένος.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share